Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Park před Slavií bude patřit různým hudebním stylům

Festival Central Park Slavie, na který včera večer zavítalo kolem 700 lidí, pokračuje dalším programem již dnes odpoledne. Poslední červencový pátek si přijdou na své milovníci rozličných hudebních stylů od jazzu přes funk rock až po punk rock.

V 16 hodin vystoupí na letní scéně před Kulturním domem Slavie band Jazza Nostra, neboli parta mladých profesionálních hudebníků, kteří veřejně hrají pro své potěšení. Těšte se na představení složené z tónů kytary, saxofonu, basy a bicích.

O hodinu později zahrají Strong Coffee, zástupci funk rocku. Českobudějovická kapela se skládá ze tří mladých hudebníků, kteří rádi přesahují do dalších stylů.

Skupina oslovila za své poměrně krátké působení širokou řadu posluchačů a stihla odehrát několik významných koncertů po boku slavnějších českých jmen jako Čechomor nebo Monkey Business.

V 18.45 hodin uslyšíte koncert kapely Akia b.a., lokální punkově laděné bigbeatové stálice, která ráda zpívá o lásce.

Vrcholem dalšího festivalového dne bude vystoupení legendární českobudějovické formace Smutný Karel. Začátek koncertu je naplánován na půl devátou.

Tato kapela se ráda nechává inspirovat všemi žánry moderní hudby, ať už psychedelickým rockem, reggae či bluesovou muzikou. Následuje nevázaná afterparty.

Central Park Slavie už jede, je celý zdarma a pořadatelé po vzoru moderních festivalů založili vlastní online sbírku, kde jim můžete přispět na festival a jeho rozvoj a dostanete za to ještě parádní odměnu.

Tisková zpráva
www.klubslavie.cz

Štítky Central Park Slavie, festival, hudba, letní scéna, KD Slavie, České Budějovice, styl, hudební skupina, rock, koncert, Čechomor, Monkey Business, funk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Park před Slavií bude patřit různým hudebním stylům  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.