Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ples Bosche s Vojtou Dykem propojí svět. Hosté se můžou těšit na program ve stylu matrixu

Užít si špičkovou hudbu, spoustu zábavy a humoru, vzdušný tanec, laser show nebo oblíbenou videodiskotéku můžou hosté tradičního Reprezentačního plesu společnosti Robert Bosch České Budějovice, který se bude konat v sobotu 14. března od 20 hodin. Vůbec poprvé se tato akce uskuteční v obřím multifunkčním pavilonu T českobudějovického Výstaviště.

Firma, která od roku 1992 v Českých Budějovicích propojuje díky svým výrobkům - komponentům pro osobní a nákladní automobily - doslova celý svět, vloni dosáhla i díky více než třem tisícovkám zaměstnanců rekordního obratu.

Také proto se velkolepý Reprezentační ples ponese v duchu originálního tématu Connected World. „Diváci se mohou těšit na velmi pestrý a pro plesy dosti netradiční program ve stylu matrixu,“ zvou organizátoři na Propojený svět.

Vrcholem bude plnohodnotný koncert Vojtěcha Dyka a kapely B Side Band. Jde o exkluzivní příležitost vidět a slyšet naživo oblíbeného hudebníka a brněnskou kapelu na jihu Čech.

Na své si přijdou i milovníci společenských tanců a kvalitní zábavy. O tu se mimo jiné postará „Blbá blondýna“ Iva Pazderková.

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketstream za 500 Kč. Současně se můžete na facebookovém profilu společnosti Bosch Česká republika zapojit do soutěže a čtyři lístky vyhrát.

Další informace hledejte na oficiálním webu firmy.

PR text
Foto: Tino Kratochvil, www.vojtechdyktour.cz

Štítky Robert Bosch České Budějovice, Reprezentační ples, Výstaviště České Budějovice, pavilon T, Robert Bosch GmbH, Vojtěch Dyk, ples, styl, České Budějovice, Česko, Iva Pazderková, tanec, zábava, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ples Bosche s Vojtou Dykem propojí svět. Hosté se můžou těšit na program ve stylu matrixu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.