Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PROmovie představují krátkometrážní film Edge of Life

Tvůrčí skupina PROmovie, která se může pochlubit největší produkcí videí na jihu Čech, představila v uplynulých dnech nový krátkometrážní film Edge of Life.

„Dostali jsme scénář od Nikoly Štědronské, který jsme pojali jako filmovou báseň a přepsali ji k obrazu svému. Šlo nám především o to, jak celý film bude působit na diváka, a tak jsme opět experimentovali v oblastech líčení, kamery, které se ujal Martin Boška, i postprodukce. Prakticky s ´žádným´ rozpočtem se nám (doufám) povedlo udělat tak trochu jiný film... a to nám bude úplně stačit. Držíme se hesla: ´Co je jiný, to je hezký!´“ říká režisér Jan Bauer.

Hlavních rolí se ujali Jan Havlovic a finalistka Maturantky Roku 2013 Anna Jandová. Vy teď můžete společně s dalšími čtenáři Budějcké Drbny posoudit, jak se jim to oběma povedlo.

PROmovie působí i v oblasti maturitních videí. Vy a vaše třída tak máte dokonalou příležitost stát se součástí profesionálního filmového štábu!

„Koukněte se na ukázku maturáků natáčených v minulé sezoně, něco podobného tady nikdo nedělá. A ruku na srdce - sklenička, šerpa, video a pár mlhavých vzpomínek jsou jediné věci, které vám po maturáku zůstanou,“ smějí se kluci z PROmovie, kteří mluví z vlastní zkušenosti.

Předobjednávky posílejte na e-mail info@promovie.cz nebo na telefonní čísla 776 645 945 či 724 343 757.

Štítky PROmovie, Edge of Life, maturitní plesy, showreel, film, Česko, Jan Bauer, Drbna.cz, Havlovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PROmovie představují krátkometrážní film Edge of Life  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.