Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pub Animals natočili první českou reggae koledu

Každé Vánoce se vyrojí desítky nových či nově nahraných koled, aby zpříjemnily tuto sváteční atmosféru. Něco ale bude tento rok přece jen jinak, neboť reggae koleda tu skutečně ještě nebyla.

Českokrumlovská kapela Pub Animals si velmi originálním způsobem přearanžovala klasickou koledu Pásli ovce Valaši a nyní k ní zveřejňuje i pozitivní energií napěchované video.

„Něco se děje. Všichni se poslední dobou tváří hrozně vážně, lidi se mračí, nevěří v politiku, řeší se konec světa. Do toho se nám blíží Vánoce, což je nejlepší příležitost hodit všechny stresy za hlavu a chvilku nic nekoumat. Třeba zrovna naše koleda přinese pár lidem trochu pohody,“ říká Pavel Podruh mladší, zpěvák kapely Pub Animals.

Samotná reggae koleda je součástí vizuálně poutavého videoklipu , který s muzikantskou nadsázkou ztvárňuje příběh Vánoc.

„Ani my jsme po celý rok nebyli úplně hodní, takže jsme si řekli, že pokud chceme, aby nám Ježíšek něco přinesl, budeme si to u něj muset trochu vyžehlit. A protože jsme nejvíce hříchů spáchali u nás ve zkušebně, natočili jsme si vánoční koledu právě tam. Toto video současně vzniklo jako univerzální PF pro všechny lidi dobré vůle. Hajdom,“ dodává Štěpán Hebík, trombonista a druhý frontman.

Pub Animals jsou partička mladých muzikantů, kteří za své debutové CD Safar-i získali cenu Akademie populární hudby Anděl (žánr Reggae). Následoval výpravný videoklip od tvůrců filmu Harry Potter k písni Elephantman (100 tisíc zhlédnutí online) a účinkování na největším reggae festivalu v Evropě - Rototom Sunsplash (160 tisíc návštěvníků).

Během roku 2013 vydá kapela své druhé CD, za účasti slavného německého producenta Guido Craveira.

Tisková zpráva

Štítky Vánoce, koleda, klub, hudba, reggae, Pub Animals, vánoční koledy, hudební skupina, Pavel Podruh, Harry Potter, Štěpán Hebík, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pub Animals natočili první českou reggae koledu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.