Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Samson Lenk a Hop Trop zahrají na dvoře minipivovaru

Amazonka, Tři kříže, Obchodník s deštěm, Vodácká holka, Už to nenapravím - nejznámější, známé i méně známé písničky zazní tento pátek na Klubovém folkovém večeru v pivovarském dvoře 1. českobudějovického minipivovaru Kněžínek, který je součástí RKC Nové Dvory.

Byly krásné naše plány...

Ne plány minulé, ale budoucí. K takovým patří možnost setkat se s legendami české country - Jaroslavem Samsonem Lenkem a kapelou Hop Trop.

Ti zahrají a zapívají pod širým nebem, v příjemném prostředí pivovarského dvora, který je stejně jako Rekreační a kongresové centrum Nové Dvory ve stylu selského statku pro právě tento koncert jako stvořený.

Organizátoři večera mají samozřejmě připravenou i alternativu pro případ horšího počasí, vnitřní prostory RKC jsou pro „hoptropáckou“ muziku stejně příznivé.

Jen tři kříže z bílýho kamení...

Kříže v RKC Nové Dvory nenajdete. Ale třeba křížky za každé pivo ano a dokonce si můžete sami určit jejich počet. Pivovarský dvůr totiž nabízí originální ležáky a kvasnicová piva z 1. českobudějovického minipivovaru.

Znalci ocení i možnost doplnit lahodný pěnivý mok něčím k zakousnutí - samozřejmě také ve stylu domácí české kuchyně.

Brum, brum, brum zazpíváme medvědům...

Ne, ani medvědi v minipivovaru nejsou - ale milovníci přírody nemusí zoufat, v těsné blízkosti RKC jsou Vrbenské rybníky, u kterých žije 80 druhů ptáků, 800 druhů motýlů a nechybí ani veverky, kuny a další savci, takže před zážitkem z muziky se lze přírodní procházkou naladit na pozitivní vlnu.

Já snad hned, když jsem se narodil, jsem na bludnej kámen šláp...

Bloudit při cestě za Samsonem Lenkem a kapelou Hop Trop netřeba. RKC Nové Dvory je u Haklových Dvorů a stalo se oblíbeným výletním cílem cyklistů a chodců nejen z Budějc.

Vstupenky na Klubový folkový večer se Samsonem Lenkem a kapelou Hop Trop, který se koná 6. září od 19 hodin v minipivovaru RKC Nové Dvory, můžete zakoupit v restauraci Life is Dream v budějcké Kněžské ulici nebo přímo v RKC Nové Dvory.

Štítky Klubový folkový večer, 1. českobudějovický minipivovar Kněžínek, České Budějovice, Haklovy Dvory, Jaroslav Samson Lenk, Hop Trop, minipivovar, dvůr, hudební skupina, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Samson Lenk a Hop Trop zahrají na dvoře minipivovaru  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.