Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

„Sáro, Sáro, v noci se mi zdálo,“ nesl se zpěv Slavií

Café Klub Slavie uvádí v poslední době jednu lepší kapelu za druhou. Před dvěma týdny si Budějcká Drbna společně s ostatními zařádila na skvělý koncert Monkey Business, minulý pátek zase na Jihočechy velmi oblíbenou skupinu Traband.

Jestliže na Matěje Rupperta a jeho partu bylo v klubu narváno, tak před uplynulým víkendem doslova praskal ve švech - přišlo kolem dvě stě padesáti lidí. Je vidět, že chytlavé texty Jardy Svobody mají neustále spoustu příznivců.

„Skvělý, perfektní. Vrátila jsem se zase o deset let zpátky, kdy jsme je hodně poslouchali a zpívali. S každou písní mám spojených hodně vzpomínek. Úžasný koncert,“ svěřila se Budějcké Drbně Dana Kosová.

Hosty večera byla taneční skupina Blueberry tvořená z neslyšících lidí, kteří zatančili hned na první píseň, aby se pak nedočkaví fanoušci pražské kapely Traband mohli přesunout přímo pod pódium, zavřít oči a užít si koncert.

Dva songy si s kapelou zahrál i Arnošt Doskočil, a nakonec píseň na přání ´Sáro´ zpívali snad všichni přítomní.

„Atmosféra byla skvělá, potlesk veliký a v závěru koncertu nebyla nouze ani o pařící nadšence před pódiem. Takhle si představuju koncert s velkým k,“ komentoval vystoupení Trabandu Jirka Podroužek.

Štítky Traband, Café Klub Slavie, České Budějovice, koncert, hudební skupina, Drbna.cz, Monkey Business, Jaroslav Svoboda, Matěj Ruppert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

„Sáro, Sáro, v noci se mi zdálo,“ nesl se zpěv Slavií  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.