Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ska reggae partička Fast Food Orchestra přijíždí do Slavie

Ve čtvrtek dorazí do budějckého Café klubu Slavie v rámci turné ZEN ke stejnojmenné desce ska reggae partička Fast Food Orchestra. Jejími hosty budou slovenští Smola a Hrušky.

K desce jako takové kapela postupem času dozrála. Inspirací pro třináct „zenových“ songů byly Fast Foodům podle jejich slov moře, pohoda a zábava. Natáčelo se v profesionálním studiu Sono a nákladné vydání desky podpořili právě fanoušci kapely koupí originálního trička z limitované edice Proud ZEN Supporter.

Fast Food Orchestra je kapela pověstná svými koncertními výlety do zahraničí, kde si většinou pořídí i lokálního koncertního „wingmena“. V Izraeli se dlouhodobou spojkou Fast Foodů stala známá ska a reggae kapela Los Caparos, mezi slovenskými bratry pak navázala legenda českého ska spojenectví s populárními Smola a Hrušky. Obě zmíněné kapely budou hlavními hosty Fast Foodů na tomto mezinárodním turné.

Slovenská kapela Smola a Hrušky, která s Fast Foody v České republice vystoupí vůbec poprvé, není v Česku žádným nováčkem. Zaznamenala velký úspěch například na letošních Mighty Sounds; velmi pozitivní odezvu získal její singl Čierny Biely, který natočila ve spolupráci s brněnskými Gulo Čar. Smola a Hrušky vznikli v roce 1997 a mají za sebou pět desek a řadu populárních hitů jako třeba Fajčit treba, Televizne noviny či Honey honey.

Koncert startuje ve čtvrtek úderem 21. hodiny a vstupenky budou v prodeji i na místě.

Napsal David Matějíček
Tisková zpráva

Štítky Fast Food Orchestra, Smola a Hrušky, Café klub Slavie, České Budějovice, koncert, rychlé občerstvení, hudební skupina, Česko, Izrael, Mighty Sounds, turné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ska reggae partička Fast Food Orchestra přijíždí do Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.