Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Somersby Gangster Trippin‘ přivítá světové hvězdy

Ultimátní mejdan Gangster Trippin‘ (GT) je opět tady. Tentokrát v zatím největším balení v historii. Je zvykem, že se na GT objevují hvězdy jak světového, tak tuzemského drum&bassu, ale nyní je v edici Somersby Gangster Trippin postaráno o skutečně našláplý line-up.

V budějcké Slavii totiž v pátek 25. října vystoupí anglická hvězda ze stáje Hospital Records - SIGMA/UK/. Jako druhý gangster z Anglie přijal pozvání podle nás nejlepší d&b DJ světa A.M.C/UK/!

Tak to sesumírujeme? Dva TOP angličtí headlineři. Dva čeští headlineři. Dvě stage - Somersby Ganster Trippin stage, Therapy Sessions WarmUp stage. Celkem čtrnáct DJ’s. Totálně našlapanej zvuk značky d&b sound! Devět hodin totálního mejdanu! To jde, ne?

PlagošA teď popořadě. V rámci akce budou dvě stage. Rozdělené na Somersby GT a Therapy Sessions WarmUp stage. Na první z nich bude znít liquid d&b, melodické tracky, komerčnější pojetí. Na Therapy bude ostřejší nálada. Od neura přes techstep, darkstep až crosbreed!

Čtrnáct DJ’s? Jasně. Jak už zaznělo, pozvání přijaly dvě světové hvězdy drum&bassu SIGMA /Hospital Records, UKF, Viper/ a A.M.C /Titan Records/. Hvězdy, které hrají po celém světě pro několikatisícové publikum a vydávají tracky, které všichni znáte. Tak třeba SIGMA je s DJem Freshem autorem notoricky známé pecky ze všech médií s názvem Lassitude! Několikamilionové zhlédnutí klipů na Youtube je pro ně denním úspěchem.

Na Therapy Sessions WarmUp stage jsme pozvali dvě tuzemské hvězdy. Hudebně tvrdšího z nich představuje DJ SHMIDOO, který se s publikem opravdu nemazlí. Jako druhý je to DJ FLUX, několikanásobný mistr ČR v djingu, účastník MS v djingu!

Jako kvalitní a nezbytný support jsme naverbovali jihočeské ostřílené matadory. Za crew Gangster Trippin‘ nesmí chybět DJ HELLSMITH! Z Bubblebeatz.cz pro všechny dobře známý řezník DJ HANZALL!

Pozvání přijaly také táborské legendy Johny Player a Tao Maffa! Dál se představí oldschooleři Tubus a Thinngy, lamač dívčích srdcí Sergi, nekompromisní, přesný a hlavně šílený doktor M4D.doc a energií našláplé duo Dirty Boy a Brock!

No, je se na co těšit. Kapacita je díky spojení DK Slavie a Café klubu Slavie obří. Na mejdan se vás vejde kolem 1500. Takže žádný strachy, místa je dost!

Se uvidíme!

Tisková zpráva

Štítky Somersby Gangster Trippin‘, KD Slavie, SIGMA, A.M.C, Hospital Records, Anglie, YouTube, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Somersby Gangster Trippin‘ přivítá světové hvězdy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.