Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Komedie Básník a kočka rozesměje Metropol

Divadelní sál budějckého KD Metropol bude v úterý 28. února od 19 hodin hostit pražskou Divadelní společnost Háta, která v Budějcích představí komedii Básník a kočka s Lukášem Vaculíkem a Kateřinou Hrachovcovou.

O čem vlastně americká komedie Wiltona Manhoffa, která se dočkala také filmového zpracování, je? Neúspěšný spisovatel Felix pracuje na rohu v knihkupectví a nevycházejí mu ani jeho povídky, ani jeho život. Svou frustraci ventiluje mimo jiné tím, že pozoruje dalekohledem svou sousedku Doris, která si přivydělává prostitucí a zásadně nestahuje rolety.

Mohou se dva jak mentálně, tak i společensky rozdílní lidé stát přáteli a možná víc než přáteli? Na newyorském Manhattanu je možné všechno, když po stížnosti Felixe domácímu vlítne do jeho bytu Doris s razancí pumy…

Hlavní role v hollywoodském filmu se po senzačním úspěchu na Broadwayi dostali Barbra Streisand a George Segal. U nás je představitelem Felixe úspěšný český herec Lukáš Vaculík, který se proslavil především rolemi ve filmech Tankový prapor, Kamarád do deště či Lásky mezi kapkami deště. Doris ztvárňuje Kateřina Hrachovcová, jež se proslavila především účinkováním v různých televizních pořadech a seriálech.

Vstupenky na představení v ceně 250 korun jsou k dispozici v předprodeji Metropolu na telefonních číslech 386 106 160, 386 106 150 či na e-mailu predprodej@metropol-cb.cz.

Díky Budějcké Drbně si ale můžete vstupenky na úterní představení vyhrát! Celkem o šest lupenů soutěžte až do pondělního poledne tak, že na e-mailovou adresu redakce@budejckadrbna.cz pošlete odpověď na otázku:

Kdo je režisérem divadelní komedie Básník a kočka?

A) Antonín Procházka
B)
Tomáš Töpfer
C)
Jan Kačer

Ze správných odpovědí Budějcká Drbna následně vylosuje tři čtenáře a každý z nich získá po dvou vstupenkách. Nezapomeňte uvést svoje jméno a kontaktní údaje!

Foto: www.divadlohata.cz

Štítky kočka, komedie, Kateřina Kaira Hrachovcová, Lukáš Vaculík, vstupenka, Divadelní společnost Háta, České Budějovice, Barbra Streisandová, George Segal, soutěž, Drbna.cz, Jan Kačer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Komedie Básník a kočka rozesměje Metropol  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.