Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Týden plný taneční hudby na letní scéně u KD Slavie

Rok se s rokem sešel a ke konci prázdnin je na venkovní scéně u Slavie na pořadu v rámci festivalu Central Park Slavie mejdan Gangster Trippin Open Air.

Po loňském jednodenním nášupu se organizátoři rozhodli udělat z mejdanu hned čtyřdenní festival. Letos s headlinery té nejvyšší DNB úrovně! Bifidus Aktif a Deadly Viperz netřeba představovat, ne?!

Začne se ve středu v 18 hodin. V rámci festivalu vystoupí Traumax-x djs. Tešit se můžeš na Atomheada, BodyBasse, Tubuse, Kejleba a Morfa. Tahle skvadra ti naservíruje od breaků k housu a zaseknou se snad až na hardstylu. Do desíti budou vaše ušní bubínky rozechvívat venku a pak se akce přesune do útrob Café klubu Slavie, kde se pojede až do rána.

Čtvrtek je ve znamení dubstepu, grimu a progresive housu. Na tento den jsme se spojili s Dirty Dancing Djs Young Cee, Hero s Phill, které doplní všem známý Hanzall, M4d.doc a Brock! Prej budou padat bomby a stokilový šutry. Tak si to nenech ujít!

A konečně pátek a největší DNB nášup široko daleko! Pozvánku přijal spoluorganizátor Let it Rollu, DJ co hrál snad se všemi hvězdami na světě - Bifidus Aktif! Deadly Viperz jsou totálně našlapaný duo djs, který tě fakt nenechá chvíli stát na místě bez hnutí.

Silný support mu udělají organizátor Gangster Trippin Dj HellSmith, pořadatel Therapy Sessions Dj Hanzall, organizátoři mega mejdanu z Tábora Welcome to The Jungle Dj Tao Maffa a Johny Player. Z českobudějovické scény jsou k mání breakový mág Thinngy, neskutečně přesný Dj M4d.doc a jeho nerozlučný parťák Dj Tubus. To už je solidní nátěr, ne?

Začíná se v 18 hodin a od devíti začne beseda s Bifidus Aktif a Deadly Viperz. Ptát se jich a diskutovat o čemkoliv můžete do 21.45 hodin, kdy se vyhlásí tombola za 20 tisíc korun od partnera akce Temple Store. Lístky do tomboly dostanete od 15 do 19 hodin v prodejně Temple Store v Českých Budějovicích.

Potom se akce klasicky přesouvá do Café klubu Slavie, kde se pojede do ranních hodin ve vší parádě v čele s headlinerama večera, kteří vystoupí v klubu.

A kdo vydrží až do soboty, je pro něj připravený Young Blood mejdan, kde se představí mladší zástupci dnb scény Fury, Weed, Fikes a doplní je ostřílení pardálové Tubus, HellSmith a Clipper. Akce bude opět od šesti venku a od 22 hodin v Café klubu Slavie.

Tak na co ještě čekáš? Je to zadara, místa kopice, dobrý drinky a má vyjít i počasí!

Těším se!

Dj HellSmith /Gagster Trippin/

Soutěž o permanentky a trička

V průběhu festivalu Central Park Slavie můžete soutěžit o hodnotné ceny. Stačí na místě vyplnit ´soutěžní dotazník´ a zařadit se každý týden do slosování o permanentku do Café Klubu Slavie na všechny akce pořádané klubem od 1. října do 31. prosince 2013, a dále o originální triko festivalu od společnosti TyTrika.cz.

Ze všech ´soutěžních dotazníků´ na konci festivalu vylosujeme jednoho šťastlivce, který dostane od společnosti Saiko servis nejnovější barevnou multifunkční tiskárnu Brother MFC na tisk do formátu A3.

Sledujte Budějckou Drbnu, losuje se naposledy 27. srpna.

Při folkovém a Beats live týdnech vyhráli tričko Václav Zíka a Jana Luňáková, na permanentku se můžou těšit Kateřina Zemanová a Monika Soukupová.

Tisková zpráva

Štítky Central Park Slavie, multižánrový letní festival, Café klub Slavie, České Budějovice, Gangster Trippin Open Air, festival, hudba, Kateřina Zemanová, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden plný taneční hudby na letní scéně u KD Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.