Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V CineStaru se promenádovaly modelky v zástěrách

Šampaňské, netradiční módní přehlídka, bohatá tombola, příjemná komorní atmosféra a hlavně předpremiéra filmu Babovřesky. Tak vypadala středeční Dámská jízda v multikině CineStar. Velký sál plný žen a dívek, mezi nimiž tu a tam vykukovala i hlava nějakého muže.

Na úvod večera byli představeni sponzoři a hned potom se dámy kochaly netradiční módní přehlídkou. No považte, kde byste mohli vidět modelky nalíčené za staré babky, promenádující se v zástěrách a natřásající u toho peřiny?

Po přehlídce nastalo pár napínavých momentů, kdy se losovala tombola. Chvílemi jsem si opravdu z celého srdce přála, aby moderátorky rádia Kiss Jižní Čechy Adéla Jirkalová a Žaneta Andělová vylosovaly mé číslo.

Mezi cenami byla například pečená kachna, medovník nebo velice stylové holínky s motivy Babovřesk. O ty jsem tedy opravdu stála! Bohužel ale musím říct, že jsem nikdy nic nevyhrála a tato životní zkušenost se mě držela i ve středu.

Pak už nezbývalo nic jiného, než napjatě čekat na tu slavnou vesnickou romanci. Už v prvních minutách filmu sál propukal v hlasitý smích, a tak jsem se nemusela bát nudy. Smích divaček a několika diváků se ozýval téměř po celou dobu filmu.

Autentické vesnické drbny v zástěrách, romantická láska, šílená rodinka a mladý velebníček. To vše přispělo ke komičnosti a kouzlu filmu. Musím přiznat, že i já jsem se chvílemi opravdu smála.

Nevím, zdali Babovřesky překonají tolik oblíbenou Troškovu trilogii Slunce, seno, ale už teď mohu říct, že je mi líto dosavadního hodnocení snímku od veřejnosti. Čeští diváci mají totiž v oblibě řídit se spíše podle recenzí, než aby si udělali vlastní názor.

Za sebe tedy Babovřesky doporučuji. Na odreagování jsou jako stvořené. Navíc je režisér Troška situoval do našich krásných jižních Čech.

Na příští Dámskou jízdu se milovnice filmů mohou těšit už 6. března. Promítat se bude opět český film Martin a Venuše.

Štítky Dámská jízda, multikino CineStar České Budějovice, Babovřesky, Cinestar, film, zástěra, módní přehlídka, Jihočeský kraj, Slunce, seno, jahody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V. Marešová

Dobrý den, hezký článek, jen podotýkám že šlo o pečenou husu :)

Pátek, 8. února 2013, 13:35Odpovědět

V CineStaru se promenádovaly modelky v zástěrách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.