Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vánoce se v ZOO Dvorec uskuteční již tuto sobotu

Zoologická zahrada Dvorec u Borovan zve na akci pořádanou v adventním čase. Na sobotu 15. prosince od 11 do 16 hodin byl připraven bohatý program plný vánočních tradic - fotografování s pravým Santa Klausem, zdobení vánočního stromečku a jeho slavnostní rozsvícení.

V době Vánoc bychom neměli zapomínat na zvířátka žijící v lese nebo chovaná doma, ale ani na ta ze zoologických zahrad. Proto mohou návštěvníci přinést dobroty v podobě mrkve, jablíčka, piškotů či suchého pečiva a společně s ošetřovatelem zvířátka nakrmí.

Během celého dne, který se koná za podpory Jaderné elektrárny Temelín, budou probíhat v areálu zoo adventní trhy, ukázka kovářského umění, jízda na koni, malování na obličej, soutěže pro děti, tombola a odlévání olova.

Celou akcí bude provázat moderátor Rock Rádia Luboš Voráček. A zvířata mají pro děti připravený dárek. Všichni malí návštěvníci mají vstup zdarma. „Těšíme se na vás!“ vzkazují.

Tisková zpráva

Štítky ZOO Dvorec, park exotických zvířat, Vánoce, Santa Claus, Borovany, Dvorec, Jaderná elektrárna Temelín, zoologická zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svoboda Emil

Tatí, mamí vy mě lžete, říkáte že chodí Ježíšek a zatím je to Santa Klaus.

Úterý, 11. prosince 2012, 12:59Odpovědět

Hawky

Souhlas s Emilem. Máme svýho Ježíška.....

Úterý, 11. prosince 2012, 12:10Odpovědět

Svoboda Emil

Chtěl jsem se podívad, ale jak jsem přečet že tam bude Santa, tak jsem odmítnul. U NAS JE JEŽISEK tak dětem dejte Ježíška. Je to jako za totality, Děda mráz a teď SaNTa. Děte se vycpat.!!!

Úterý, 11. prosince 2012, 12:00Odpovědět

Vánoce se v ZOO Dvorec uskuteční již tuto sobotu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.