Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Najdou se svědci dopravní nehody?

Včera, deset minut po osmé hodině ranní, došlo v obci Dobrá Voda u Českých Budějovic k dopravní nehodě. V uvedené době jel řidič ( 44 ) s osobním vozidlem tov.zn. Škoda Octavia po místní komunikaci ulicí Na Vyhlídce, kdy za dosud nezjištěných okolností došlo ke střetu s chodkyní (81) .

Při dopravní nehodě utrpěla chodkyně blíže nespecifické zranění, se kterým byla následně převezena vozidlem RZS do českobudějovické nemocnice. Alkohol byl provedenou dechovou zkouškou u řidiče osobního vozidla vyloučen, jakož i technická závada, jako příčina dopravní nehody.

V souvislosti s uvedenou dopravní nehodou žádají českobudějovičtí policisté případné svědky, kteří by mohli podat bližší informace k okolnostem a příčině události, aby se přihlásili buď osobně na Dopravním inspektorátu policie v Českých Budějovicích na Pražské třídě čp. 5, na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba dopravních nehod či na tel. : 974 226 584 u prap. Jaroslava Bartoše. Za poskytnuté informace předem děkujeme.

Zdroj: PČR JČK

Štítky dopravní nehoda, Škoda Octavia, Dobrá Voda u Českých Budějovic, Nemocnice České Budějovice, Jaroslav Bartoš, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Najdou se svědci dopravní nehody?  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.