Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hnutí ANO sází v krajských volbách na silný tým zkušených odborníků

PR článek

Tým složený ze starostů, radních, zastupitelů a zkušených manažerů ve svých oborech sestavilo Hnutí ANO 2011 do voleb, ve kterých se bude rozhodovat o dalším směřování Jihočeského kraje v nejbližších čtyřech letech. Lídrem týmu je Roman Kubíček, poslanec Parlamentu ČR, zkušený komunální politik, bývalý vojenský pilot, ekonom a energetik, jihočeský patriot.

Tento tým sestavil pro krajské volby 2024 své programové priority, se kterými se můžete seznámit v následující bodech:

  • Bezpečnost: Zajistit bezpečnost Vašich domovů, pomoct při řešení krizových situací, podpořit složky Integrovaného záchranného systému.
     
  • Doprava: Rozvíjet integrovaný dopravní systém pro celý kraj, zavést cestování na jednu jízdenku, podpořit rozvoj a rekonstrukci dopravní infrastruktury, zajistit obchvaty měst a obcí a výstavbu nových komunikací.
     
  • Zdravotnictví: Pokračovat v rozvoji krajské sítě nemocnic, podpořit vznik zubních pohotovostí ve všech okresech, zasadit se o zkrácení čekacích lhůt na specializovaná vyšetření formou sdílení specializovaných pracovišť krajských nemocnic. Důležitá je stabilita a rozvoj sítě ordinací dětských a praktických lékařů.
     
  • Využití odpadů a životní prostředí: S koncem skládkování komunálního odpadu připravit programy s využitím cirkulární ekonomiky a energetického využití odpadu pro výrobu tepla a elektrické energie. Klást důraz na smysluplnost programů na podporu životního prostředí.
     
  • Střední školství: Podpořit střední vzdělávání s důrazem na technické obory a vytvoření podmínek absolventům pro uplatnění na trhu práce u firem v Jihočeském kraji včetně návaznosti na vysokoškolské studium.
     
  • Rozvoj obcí a dostupné bydlení: Nastartovat projekty v oblasti rozvoje a dostupného bydlení a podpořit jejich financování, a to i pro nejmenší obce jihočeského regionu, podporovat spolkový život a dobrovolné hasiče.
     
  • Kultura a cestovní ruch: Formou grantové politiky zabezpečit financování kulturních a společenských aktivit ve městech a obcích Jihočeského kraje, představit a podpořit prezentaci méně turisticky známých lokalit kraje, podpořit další rozvoj cyklo a vodní turistiky a spolupracovat na projektu Evropské město kultury 2028.
     
  • Sport: Posílit prostředky na podporu sportovních klubů, umožnit další rozvoj sportovních mládežnických akademií, formou grantů podpořit sportovní aktivity seniorů, handicapovaných a mládeže, zajistit podporu financování rekreačních a volnočasových aktivit ve městech a obcích kraje.
     
  • Sociální služby: Usilovat o nastavení standardů kvality péče v krajských sociálních zařízeních, předvídatelné financování sociálních služeb, rozšíření podpory domácí péče. Podpořit vznik dalšího hospice na území Jihočeského kraje.
     
  • Zemědělství: Zasadit se o podporu místních produktů a regionálních potravin včetně podpory místních zpracovatelů. Zasadit se o stabilizaci ovocnářství a zelinářství v kraji včetně podpory regionálních producentů.

Více informací naleznete na facebooku.

My nejsme jen SPOLU, my jsme silný tým odborníků.


Zadavatel: ANO 2011, zpracovatel ANO 2011

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ANO, politika, volby, jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hnutí ANO sází v krajských volbách na silný tým zkušených odborníků  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.