Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sociální demokraté jdou do voleb s jasnou vizí pro budoucnost Jihočeského kraje

PR článek

Jihočeská Sociální demokracie jde do krajských voleb s cílem získat alespoň 9 % hlasů a přesvědčit voliče o kvalitách svého programu a týmu. Distancují se od chaosu, který vládne kolem Sociální demokracie v Praze nebo jinde. Výsledky posledního průzkumu veřejného mínění v kraji (7,5 % pro SOCDEM) ukazují růst podpory, což kandidáti považují za ocenění jejich práce přímo v kraji.

Jihočeská Sociální demokracie se představuje jako silný tým odborníků s dlouholetou zkušeností a odhodláním přinést do regionu pozitivní změny. Chce pokračovat v tomto trendu a nabídnout voličům stabilní a zodpovědnou alternativu v krajském vedení. Aktuálně má Sociální demokracie ve vedení Jihočeského kraje šest zastupitelů včetně náměstka pro dopravu. Každý z kandidátů je připraven převzít odpovědnost za svůj obor a spolupracovat na společných cílech pro rozvoj Jihočeského kraje.

Lídrem kandidátky je Tomáš Polanský, který je ředitelem turistické oblasti Budějovicko. „Pocházím z jihočeského města Vodňany a od roku 2015 žiju v Českých Budějovicích, které se staly mým druhým domovem. Přes osm let se věnuji rozvoji cestovního ruchu v Jihočeském kraji. Z Turistické oblasti Budějovicko jsme vybudovali nejlepší turistickou oblast v České republice. Politiku jsem dříve řešil zejména na úrovni města, kde jsem žil, ale uvědomil jsem si, že jsou to i aktivity kraje, které mají dopad na naše životy. Proto chci přidat ruku a svou energii k dílu.“

Spokojený život pro Jihočechy

Jihočeská Sociální demokracie je odhodlána pokračovat v dlouholeté tradici a přinášet stabilitu, bezpečnost a rozvoj Jihočeskému kraji. „Náš tým jsou Jihočeši, za kterými je vidět kus práce a jsou tu vždycky i pro druhé. Nejsou slepí a hluší k problémům současnosti, mají odvahu pojmenovávat věci pravým jménem a měnit svět k lepšímu. To je tým, kterého si vážím a o který se opírám. Naším cílem je klidný, spokojený život pro občany našeho krásného Jihočeského kraje,“ dodává Tomáš Polanský.

Hlavními tématy programu strany jsou podpora k získání vlastního bydlení (Krajský hypoteční fond), kvalitní a bezpečná doprava, dostupné zdravotnictví všude a pro všechny, nikdy privatizaci jihočeských nemocnic a lepší financování veřejných služeb.

„Sociální demokracii šlo vždycky o pracující lidi a je potřeba tuto myšlenku strany z roku 1878 udržet. V kraji nejde o název strany, ani se nechceme schovávat za nějaký jiný název. V SOCDEM zůstali srdcaři, co to myslí vážně, jsme odhodlaní pokračovat v kvalitní práci, jak to máme ve zvyku. Jen musíme zlepšit komunikaci naší činnosti. Víme přesně, kudy chceme jít a jak udělat z regionu ještě lepší místo, než momentálně je. Můžeme si vzít inspiraci z Vídně, kde vládne Sociální demokracie od 2. světové války a kvalita života včetně dostupnosti bydlení tam je velmi dobrá,“ uzavírá Tomáš Polanský myšlenku, proč tu je Sociální demokracie.

Více informací o programu a místech, kde se s kandidáty můžete potkat – včetně konkrétních návrhů programu pro jednotlivé okresy najdete na www.tomaspolansky.cz.


Zadavatel/zpracovatel: SOCDEM

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky politika, SOCDEM, Jihočeský kraj, volby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Podepište petici Voda je život, seznamte se s Holešovskou výzvou, lidé se musí spojit, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost !

Sobota, 14. září 2024, 06:05Odpovědět

Sociální demokraté jdou do voleb s jasnou vizí pro budoucnost Jihočeského kraje  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.