Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ptejte se kandidáta do Senátu Jana Zahradníka!

Krajské volby jsou sice minulostí, tento týden však v obvodu České Budějovice proběhne ještě druhé kolo voleb do Senátu Parlamentu České republiky. Toho se zúčastní dva muži, kteří získali nejvíce hlasů - RNDr. Jan Zahradník (30,08 %) a Mgr. Jiří Šesták (22,91 %). Oba dva Budějcká Drbna pozvala do svého online chatu.

S ohledem na jejich pracovní vytížení si proto velice považuje, že se jí ozval jak kandidát za ODS Jan Zahradník, tak i Jiří Šesták, ředitel Jihočeského divadla (STAN/HOBP).

Před pokračováním senátních voleb se ale povede zrealizovat pouze virtuální diskuzi s vítězem prvního kola. Druhý v pořadí Jiří Šesták se omluvil z důvodu velkého zaneprázdnění.

Jana Zahradníka se můžete zeptat na všechno, co vás zajímá, už nyní prostřednictvím kontaktního formuláře. Na jeho reakci si však počkejte do zítřejšího dopoledne, kdy bude mezi devátou a desátou hodinou odpovídat online přímo z redakce Budějcké Drbny.

Online chat s Janem Zahradníkem

Třiašedesátiletý Jan Zahradník, dlouholetý učitel matematiky, působí v komunální politice od roku 1989. V čele Jihočeského kraje stál jako hejtman v letech 2000 až 2008, byl tedy předchůdcem Jiřího Zimoly. Nyní kandiduje do horní komory parlamentu.

Štítky Jan Zahradník, Jihočeský kraj, hejtman, online chat, Senát Parlamentu ČR, Jiří Šesták, Parlament České republiky, Drbna.cz, Česko, České Budějovice, ODS, Starostové a nezávislí, Jihočeské divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ptejte se kandidáta do Senátu Jana Zahradníka!  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.