Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Rychlík u Čičenic na jihu Čech narazil do popadaných stromů, nikdo se nezranil

ČIČENICE - Noční bouřky mají za následek čtvrteční ranní nehodu rychlíku jedoucího na trase České Budějovice - Plzeň. Jak sdělila mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů, vlak narazil u Číčenic do stromů popadaných na trať.

 

Železniční nehoda se stala mezi Čičenicemi a obcí Strpí na trase České Budějovice - Plzeň. "Při nehodě nebyl nikdo zraněn, náraz poškodil lokomotivu. U nehody zasahovali profesionální hasiči. Rozsah škod zatím není znám," uvedla Matějů.

V průběhu bouřek šlo na jihu Čech o jedinou nehodu na železnici. Některé vlaky v průběhu noci a rána stály kvůli popadaným stromům do kolejiště či stromů spadlých na trakční vedení. Pracovníci Českých drah a Správy železniční dopravní cesty pracují na obnovení provozu.

 

autor : René Kekely, Mediafax

Štítky Číčenice, strom, havárie, Česko, Plzeň, České Budějovice, České dráhy, Správa železniční dopravní cesty, Mediafax

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlík u Čičenic na jihu Čech narazil do popadaných stromů, nikdo se nezranil  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.