Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Tábor ovládl krajskou hasičskou soutěž v lezení na umělé stěně

Jindřichohradečtí hasiči ve spolupráci s Hasičským sportovním klubem ve stejném městě uspořádali ve středu krajskou soutěž Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje v lezení na umělé stěně. Vítězství putovala do Tábora, ať už mezi jednotlivci, tak mezi družstvy.

Bylo to možná na základě toho, že táborský územní odbor přihlásil dva týmy. „Soutěže se zúčastnilo všech sedm územních odborů HZS Jihočeského kraje. Každý z týmů tvořilo tříčlenné družstvo s tím, že jednotliví členové družstva soutěžili zároveň v kategorii jednotlivců. Mimo soutěžní družstvo směl každý územní odbor vyslat do soutěže i jednotlivce, kteří pak bojovali pouze v kategorii jednotlivců,“ popisuje formát soutěže mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Mezi sedmadvaceti jednotlivci nejlépe prokázal své schopnosti táborský Radek Kümmel. Rozhodla o tom čtyři soutěžní kola. Druhý byl domácí Martin Prox a bronzovou medaili bran strakonický Adam Drančák. 

Tábor bral nejcennější kovy i mezi týmy. První místo patřilo druhému výběru táborského územního odboru, druzí skončili jejich kolegové ze stejného odboru. Až třetí skončili strakoničtí hasiči. 

Foto HZS Jihočeského kraje

Štítky soutěž, Jihočeský kraj, Hasičský záchranný sbor, lezení, umělá stěna, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tábor ovládl krajskou hasičskou soutěž v lezení na umělé stěně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.