Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CB Auto odhaluje nový webdesign

PR článek

Výběr vysněného automobilu nebyl nikdy snazší. Nový web předního automobilového prodejce CB Auto splňuje nejpřísnější kritéria moderních webů: je přehledný, responzivní, se svěžím designem a inteligentními filtry ve vyhledávání.

V současné době působí společnost CB Auto ve městech České Budějovice, Tábor a Český Krumlov. Je oficiálním autorizovaným dealerem šesti značek: Volkswagen, Seat, Škoda, Volkswagen Užitkové vozy, Mazda a Kia. A právě všechny modely, které má CB Auto skladem, můžete v klidu prozkoumat z pohodlí domova.

Nový web je responzivní, takže se elegantně přizpůsobí všem zařízením, ať už si web otevřete ve svém mobilu, tabletu či na notebooku. Velkou předností je přehledná struktura stránek. Snadno si tak vyfiltrujete typ značky či karoserie, které vás skutečně zajímají.

V nabídce naleznete nejen nové vozy, ale také předváděcí, referentské či ojeté vozy, které jsou ihned k odběru. V oblasti prodeje ojetých vozů je CB Auto provozovatelem spolehlivých systémů Das WeltAuto a Škoda Plus.

Pokud potřebujete urychleně do servisu, snadno se objednáte telefonicky nebo přes webový formulář. A aby vás vůz už nikdy nenechal na cestách v nesnázích, můžete se i mimo pracovní dobu obrátit na non-stop odtahovou službu.

Kontakty pro rychlou pomoc kdekoliv na silnici, exkluzivní nabídku prodejních a servisních akcí i aktuální novinky ze světa automobilů nyní naleznete přehledně na jednom místě: www.cb-auto.cz.

Štítky CB Auto, Volkswagen, Mazda, Kia, SEAT, České Budějovice, Český Krumlov, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CB Auto odhaluje nový webdesign  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.