Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Petr Junek uzavírá apokalyptickou trilogii. Ve čtvrtek pokřtí knihu Hypnosis – Třetí velká destrukce

Po necelých dvou letech se opět o slovo hlásí českobudějovický spisovatel Petr Junek. Jak slíbil už v době vydání kniha Stigma Diabolicum – titul dostane pokračování, které uzavře apokalyptickou trilogii. Novinku Hypnosis – Třetí velká destrukce pokřtí 29. září ve Velbloud Music Baru.

„Tentokrát je kniha o něco komornější, ale o to brutálnější a krvavější. V některých částech děsím i sám sebe,“ říká Petr Junek. „Při psaní Hypnosis mě hnalo skvělé přijetí předchozí knihy. To byl dokonalý impuls a já věřím, že i tentokrát fanoušky nezklamu. Dle mého se jedná o vrchol trilogie, to ovšem posoudí čtenáři.“

Na křest do klubu Velbloud zve všechny milovníky temné a drsné literatury. „Svět je drsný, nemůžeme před ním zavírat oči. Má kniha je obrazem dnešní doby. Rád se všemi podiskutuji na toto téma. Ostatně křest bude hlavně o setkání a vzájemném inspirování,“ dodává autor, který je známý i na hudební undergroundové scéně. Roky vedl label Ifa Records a zpíval v kapelách No Belief a Troodon.

„Až v psaní jsem se ale našel. Je to má vášeň. Zároveň nelehká role. Nemohu se schovat za ostatní členy kapely, vše jde na můj vrub,“ uzavírá Petr Junek.

Křest začíná ve 20 hodin. 

Štítky kniha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Junek uzavírá apokalyptickou trilogii. Ve čtvrtek pokřtí knihu Hypnosis – Třetí velká destrukce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.