Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Příští víkend proběhnou v Zahradnickém centru Ferenčík Dýňové slavnosti

PR článek

Dýňové slavnosti v Zahradnickém centru Ferenčík se již staly milou tradicí. Zažili jste zde už pohádkové postavy, večerníčky nebo třeba zvířátka. Letos bude zahradnictví plné čarodějnic a strašidel. Děti, které přijdou v kostýmu, dostanou dýni na dlabání zdarma.

Letošní velkou novinkou, která určitě přinese všem radost, je program oblíbeného klauna Huga. Kromě nejrůznějších aktivit bude pro přítomné děti v Zahradnickém centru Ferenčík také tvarovat balónky.

Připravena je také soutěž s omalovánkou, malování na obličej a chybět nebude ani již známé hlasování na Facebooku Zahradnického centra Ferenčík o nejkrásnější dýni. První cenou je rodinná vstupenka do ZOO Hluboká.

V kavárně Zahradnického centra Ferenčík bude rovněž připravena spousta pochoutek, a to nejen těch dýňových. Nakonec se děti se mohou vyfotit ve strašidelném fotokoutku.

Na Dýňové slavnosti se můžete těšit o víkendu 15. a 16. října. Hlavní program je naplánován mezi 10. a 17. hodinou s tím, že bude probíhat za každého počasí. V Zahradnickém centru Ferenčík na vás bude čekat skvělá atmosféra a dlabání dýní po celou otevírací dobu. 

Štítky slavnost, FERENČÍK s.r.o., dýně, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští víkend proběhnou v Zahradnickém centru Ferenčík Dýňové slavnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.