Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zorientovat se v legislativním prostředí pomáhá firmám Komorová právní poradna v Českých Budějovicích

PR článek

Každý podnikatel se musí denně vypořádat s nepočítaně právních povinností, které neustále procházejí nepředvídatelnými změnami. Uchovat si potřebnou orientaci - byť jen základní - ve všech povinných oblastech je velmi těžké. A v prostředí, kde nejsou výjimkou opakované novely právních předpisů ještě před jejich samotnou účinností, ne-li nemožné.

„Ne každý podnikatel má prostor, aby předal řešení všech potřebných otázek odborným poradcům. Jihočeská hospodářská komora proto otevřela v Českých Budějovicích komorovou právní poradnu,“ sdělila Lenka Vohradníková, ředitelka oblastní kanceláře Jihočeské hospodářské komory v Českých Budějovicích a dodala, že poradna poskytuje základní informace k daným otázkám, dává prostor k úvodním úvahám o přístupu k problému a řešeních.

Na konci měsíce září se komorová právní poradna při JHK ČB konala poprvé a příležitosti využili první zájemci. Průběh první poradny shrnula Veronika Žánová z poradenské skupiny Vilímková Dudák & Partners, která je garantem odbornosti komorové poradny: "Bylo to velice příjemné a myslím, že účastníkům jsme pomohli jejich problém rozklíčovat a uchopit efektivním způsobem. V případě jedné schůzky jsme potenciální řešení nalezli i díky nejnovějšímu přelomovému rozhodnutí Ústavního soudu ve věci souběhu funkcí. Velký dík tak patří i našim odborníkům z pražské centrály, jejichž jednotlivých specializací využíváme po celou dobu poradny prostřednictvím online spojení."

Komorová právní poradna probíhá každý poslední pátek v měsíci v sídle Jihočeské hospodářské komory na adrese Husova 9, České Budějovice. Zájemci o komorovou právní poradnu se mohou na konzultace přihlásit na emailu ceskebudejovice@vilimkovadudak.cz. Pro členy Jihočeské hospodářské komory je konzultace zdarma, pro ostatní pak za symbolický poplatek. Podmínkou je, že se jedná o problematiku související s podnikatelskou činností dané firmy.

Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, Jihočeská hospodářská komora, Hospodářská komora, Ústavní soud České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zorientovat se v legislativním prostředí pomáhá firmám  Komorová právní poradna v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.