Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

KDOPAK TO HRAJE: Hitrádio rozdá na podzim půl milionu korun!

PR článek

Každý podzim chystá Hitrádio pro své posluchače velkou hru o velké peníze. V posledních třech letech rozdalo v rámci soutěže „Kdopak to mluví“ několik set tisíc korun. Do boje o pořádný balík se v ní aktivně zapojilo přes sto tisíc lidí. Dlouho očekávaná hra nebude ve vysílání Hitrádií chybět ani letos.

Na posluchače tentokrát čekají dvě velké změny. „Jsme rádio, které hraje. Které si také rádo hraje. Letos tak soutěžící nenecháme hádat, kdopak to mluví, ale KDOPAK TO HRAJE! Jsme hudební rádio a naši posluchači naše hity milují. My si je vyzkoušíme, jak dobře je znají,“ prozradila s úsměvem programová ředitelka sítě dlouhodobě úspěšných regionálních stanic Markéta Rachmanová.

Princip hry je jednoduchý. Kdo chce vyhrát, musí se zaregistrovat na webu Hitrádia a následně poznat krátkou ukázku hitu, který zná z vysílání svého Hitrádia. Pokud bude mít štěstí a řekne moderátorovi ve správnou chvíli jeho název a jméno interpreta či kapely, může vyhrát tučný podíl z půl milionu korun!  

A to je slibovaná druhá novinka – ještě nikdy se na Hitrádiu nehrálo o tak velkou částku. „Abychom soutěž udělali zajímavější, rozdělili jsme ji na několik etap. V každé uslyšíte ukázku jiného hitu. Postupně budou těžší a těžší… a vyšší a vyšší zase budou i výhry. Začínáme na 10 tisících a skončíme na výhře pro jediného člověka ve výši 250 tisíc,“ vysvětlila Rachmanová. „Já jsem si svou výhru rozdělila se sestrou, můj syn má krásný nový pokojík,“ doplnila loňská výherkyně Kateřina.

Velká hra Hitrádia Kdopak to hraje startuje už 24. října. Hrát se bude, dokud nepadnou všechny výhry, dokud své nové majitele nenajde rekordních půl milionu korun. Více informací a kompletní pravidla najdete na www.hitradiofaktor.cz

Štítky Hitrádio, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KDOPAK TO HRAJE: Hitrádio rozdá na podzim půl milionu korun!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.