Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

POČASÍ S ALEŠEM: Jižní Čechy může potrápit ledovka

Další studený den je před obyvateli jižních Čech. Nejen nízké teploty, ale také ledovka potrápí téměř celou Českou republiku.

Dnešní noc byla ještě mrazivější, než ta předešlá. Po většinou se teplota pohybovala od -5 do -8 °C. Místy dokonce teplota klesla na -10 stupňů. Přes den však bude tepleji než v pondělí. Minimum bude 1 stupeň, maxima pak stupně 4.

Obloha bude opět jasná až polojasná. Takže mít po ruce sluneční brýle opět nebude na škodu. Ráno se však mohou objevovat nepříjemné mrznoucí mlhy.

Od odpoledne se však bude zatahovat a obloha pomalu kabonit. Proto pokud se budete v odpoledních a večerních hodinách někam chystat, vezměte si pro jistotu deštník. Cestou do kavárny a zpět se vám může hodit, jelikož se ojediněle může objevit také déšť. Vítr bude mírný od 3 do 7 metrů za sekundu.

V noci na středu je opět možný výskyt ledovky, takže pokud nemusíte někam jezdit, auto nechte zaparkované, raději si doma otevřete vínko a užijte si klidný večer.

Štítky ledovka, Jihočeský kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POČASÍ S ALEŠEM: Jižní Čechy může potrápit ledovka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.