Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Temelín zve na Prázdninovou soutěž s Joulinkou. Vítěz vyhraje elektromobil na víkend

S prázdninovým programem pro děti přichází Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín. V doprovodu svých rodičů mohou během jarních prázdnin na Českobudějovicku soutěžit o věcné ceny. Absolutní vítěz pak pro své rodiče vyhraje elektromobil na celý víkend. Soutěž začíná dnes, v pátek 3. března a potrvá do neděle 12. března.

Navštívit temelínské infocentrum, na recepci si vyzvednut soutěžní lístek a odpovědět na osm otázek. Takové jsou tři základní kroky, jak se zapojit do Prázdninové soutěže s Joulinkou, kterou ČEZ připravil pro návštěvníky Infocentra Jaderné elektrárny Temelín.

„Vymyslet program pro své ratolesti je pro rodiče o jarních prázdninách o něco složitější než v létě. Většina hradů a zámků je ještě zavřená a venkovních akcí se kvůli počasí také moc nekoná. Prázdninová soutěž s Joulinkou je naše letošní novinka a věříme, že se rodiny přijedou pobavit,“ poznamenal vedoucí temelínské komunikace Petr Šuleř

Podle představitelů elektrárny rezervace není potřeba, vstupné se také neplatí. Navíc každý dětský návštěvník dostane drobný dárek. Soutěžící, kteří správně odpoví na osm otázek, budou zařazeni do slosování. „Obtížnost otázek se bude odvíjet od věku dětí. Děti z prvního stupně je budou mít jednodušší než školáci z druhého stupně. Navíc všechny odpovědi se dají najít v našem infocentru,“ řekla k soutěži Hana Marečková z temelínského infocentra.

Tři výherci pak každý den dostanou věcnou odměnu. „Ze všech účastníků vylosujeme po skončení soutěže hlavního dětského výherce, který pro své rodiče získá víkendové zapůjčení elektromobilu VW Golf,“ upřesnila Marečková.

Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín je otevřeno denně od 9 do 16 hodin. Loni Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín navštívilo 32 tisíc lidí. Dlouhodobě tak zámeček Vysoký Hrádek patří mezi desítku nejnavštěvovanějších památek jižních Čech.

Tisková zpráva | Foto JE Temelín

Štítky soutěž, elektromobil, Temelín, Jaderná elektrárna Temelín, jaderná elektrárna, jarní prázdniny, okres České Budějovice, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Temelín zve na Prázdninovou soutěž s Joulinkou. Vítěz vyhraje elektromobil na víkend  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.