Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zdravotní klauni pokřtili v Budějcích Humorin

Veselý křest aktuálního čísla časopisu Humorin, který vydává nezisková organizace Zdravotní klaun, se uskutečnil v úterý 1. srpna na Dětském oddělení Nemocnice České Budějovice. Společně s klauny publikaci pokřtila jedna z pacientek.

„Nemocnici České Budějovice jsme si pro tuto slavnostní chvíli vybrali z toho důvodu, že to tady máme prostě rádi. Naše vztahy jsou nadstandardní,“ uvádí tisková mluvčí organizace Zdravotní klaun Kateřina Procházková.

Časopis má čtenářům zkrátit dlouhou chvíli ve zdravotnických zařízeních a čekárnách, ale i doma, ať jsou zdraví, či nemocní. Humorin nabízí smysluplné a inspirativní čtení o zdraví, zdravotnictví a radosti ze života. Své si v něm najdou čtenáři všech věkových kategorií včetně dětí, které potěší vložená hra, i milovníků vaření, kterým svůj recept na tu nejlepší svíčkovou prozrazuje známý kuchař Roman Vaněk.

Časopis nabízí bližší vhled do zdravotnických profesí. Nejinak je tomu i v aktuálním čísle, kde se čtenáři dozví i zajímavosti o profesi Zdravotních klaunů, jejichž poslání v rozhovoru přibližuje jeden z nich, Ondřej Klíč.

„Obsah je korunován silným příběhem manželů Hladíkových, kteří mají tři vážně nemocné děti a o jedno přišli. Nezlomnost, energie a optimismus rodiny je až neuvěřitelná a každého čtenáře donutí zamyslet se nad opravdovou vahou vlastních problémů a jejich zvládnutelností,“ dodává Kateřina Procházková.

Časopis je zdarma a je distribuován do 71 zařízení po celé republice. Přečíst si ho mohou i lidé v Nemocnici České Budějovice. V elektronické podobě se nachází na webu Zdravotní klaun.

Tisková zpráva

Štítky křest, klaun, Humorin, časopis, nemocnice, České Budějovice, Kateřina Charvátová, Roman Vaněk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravotní klauni pokřtili v Budějcích Humorin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.