Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na trh vstupuje žhavá novinka v kategorii SUV- zcela nový Jeep Compass

PR článek

Nový Compass znamená klíčový přírůstek v nabídce značky Jeep. Proti konkurenci bude mít ve své třídě výhodu unikátních schopností jízdy v terénu. Nový Compass uvedl na trh speciální verzi Opening Edition s rozsáhlou výbavou.

A na co se zájemci můžou těšit? Interiér nového Jeepu Compass má na středové konzoli dotykovou obrazovku, podle úrovně výbavy. Na středovém tunelu jsou ovládací prvky voliče převodovky, ovladače systému Selec-Terrain, elektronické parkovací brzdy, startovací tlačítko, ovladač klimatizace a regulace hlasitosti audio systému a také zásuvky pro dobíjení mobilních zařízení. Panel s kontrolními ukazateli je opatřen tři a půl palcovým nebo sedmipalcovým informačním LED displejem.
 
Nadstandardní schopnosti jízdy v terénu zajišťují dva inteligentní systémy stálého pohonu všech kol. Oba zahrnují systém kontroly trakce, který nabízí pět režimů pro všechny druhy povrchů. 

Benzínový přeplňovaný motor o objemu 1,4 litru, který v kombinaci se šestirychlostní přímo řazenou převodovkou a pohonem 4x2 poskytuje výkon 103 kW. S devítistupňovým automatem a pohonem všech kol má tento motor o 22 kW více.

Naftové motory reprezentuje agregát 1,6 MultiJet II, který v kombinaci se šestirychlostní přímo řazenou převodovkou a pohonem 4x2 poskytuje výkon 88 kW. Druhou variantou, nabízenou v kombinaci s devítistupňovou automatickou nebo šestirychlostní přímo řazenou převodovkou a pohonem všech kol je 2,0 MultiJet II. Ten má výkon 103 kW. Výkonnější verze motoru se stejným objemem s devítistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol nabízí 125 kW. 

Ve zcela novém vozidle Jeep Compass se tradice setkává s inovacemi a obnovuje nejikoničtější charakteristiku, díky které je design značky Jeep tak legendární. Klouzejte pohledem po jeho hladkých aerodynamických tvarech, lemovaných lištou z leštěného chromu, přes propracované detaily až k sedmiotvorové masce chladiče a nechte krásu vyjít na světlo v podmanivé záři LED denního svícení světlometů.

Agresivní a sofistikovaný profil, který vyčnívá z davu. Aerodynamický design dodává Jeepu Compass jeho přesvědčivý postoj. Díky dostupné černé střeše a liště z leštěného chromu, která se dramaticky vine okolo zádi a po stranách vozidla, je toto nové SUV okamžitě rozeznatelné. Nikdy nebylo snadnější zajistit, aby si okolí všimlo, než když budete ve zbrusu novém Jeepu Compass.

Propracované tvary, značkové designové prvky Jeep®, vysoce kvalitní materiály a nejmodernější technologie dělají z interiéru zbrusu nového Jeepu Compass to nejlepší prostředí na vaše cesty. Připravte se na jízdu, protože do detailu promyšlené místo řidiče je vybaveno 7palcovým barevným přístrojovým panelem. Pří ovládání audia, hlasovém ovládání a ovládání rychlosti pomocí integrovaných ovladačů nesundávejte ruce z volantu a soustřeďte se na cestu před vámi.

Nový model značky Jeep začíná na 495 tisících bez DPH. To je celkem slušná cena za vůz takové kategorie.

Štítky novinka, Jeep, SUV, auto, Jeep Compass, převodovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trh vstupuje žhavá novinka v kategorii SUV- zcela nový Jeep Compass  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.