Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

CineStar ve Čtyřech Dvorech i v Igy rozesmějí při Dámské jízdě Matky na tahu o Vánocích

Vánoce se kvapem blíží a adventní shon už je v plném proudu. Hlavně dámy, na chvíli vydechněte a přijďte si odpočinout, a třeba se i inspirovat, jak si nejkrásnější svátky v roce užít jednou podle svého na pořádném mejdanu. Multikina CineStar Čtyři Dvory a Igy v Českých Budějovicích připravilo na úterý 5. prosince speciální filmovou Dámskou jízdu s předpremiérou vánoční komedie Matky na tahu o Vánocích.

Dámská jízda v obou budějckých Multikinech CineStar, Čtyři Dvory a Igy, začíná v úterý 5. prosince v 18:30 hodin. Uvítací drink ve Čtyřech Dvorech obstará lahodný vánoční punč a večer zpestří kouzelnická show s LV Agency. Ještě než divačky začne bavit filmová komedie, některým z nich udělají radost pěkné ceny z tradiční tomboly.

Pestrý program čeká publikum CineStaru i v Igy. Těšit se může na prezentaci lyžařské školy Lipno s překvapením pro každou divačku. Chybět nebude welcome drink a losování tomboly.

Dámská jízda v CineStaru v Igy i ve Čtyřech Dvorech vyvrcholí předpremiérou komedie Matky na tahu o Vánocích.

Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnější období roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají v komedii Matky na tahu o Vánocích dost věčného uklízení, vaření a shánění perfektních dárků pro celou rodinu (a občas i pro sebe, aby tátové neměli starosti). Proto se vzbouří a rozhodnou, že tento rok si Vánoce chtějí konečně pořádně užít i ony. Jen netuší, že se zanedlouho ohlásí hosté, kteří s jejich představou dokonalých svátků zřejmě nebudou úplně souhlasit – jejich vlastní matky... 

Autoři | Foto cinestar.cz

Štítky Dámská jízda, Matky na tahu o Vánocích, Cinestar, Vánoce, komedie, České Budějovice, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CineStar ve Čtyřech Dvorech i v Igy rozesmějí při Dámské jízdě Matky na tahu o Vánocích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.