Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dopis pro Ježíška skončil v Polsku. Přání chtějí nálezci malému Tomáškovi splnit

Asi každé dítě zná ty předvánoční povinnosti. Naučit se básničku pro Mikuláše, alespoň čtrnáct dní před 5. prosincem sekat latinu a napsat dopis Ježíškovi. Minimálně tu poslední část splnil i malý Tomášek Slavík. Svá přání poslal při rozsvícení stromku v Sezimově Ústí přivázaná na baloncích. Ty sice nedorazily k Ježíškovi, i tak se ale Tomáškovy sny pravděpodobně splní.

Milý Ježíšku! Chci, aby tyhle Vánoce byly nezapomenutelné,“ začal Tomášek svůj dopis, který žluté balonky donesly až do 530 kilometrů vzdálené Poznaně. Tady je našla trojice polských obyvatel, kteří v lese venčili psa. Po přečtení dopisu se rozhodli malého chlapce vypátrat a jeho přání mu splnit. Kromě nezapomenutelných Vános si Tomášek přál také auto na ovládání, lego a sladkosti pro bráchu.


I díky všemocnému internetu se podařilo Tomáška Slavíka najít. Bydlí v Sezimové Ústí na Táborsku. Jeho maminka na celou akci reagovala velice překvapeně. „Je to neuvěřitelné. Při rozsvícení stromečku Tomáš vypustil balonky a vůbec nás nenapadlo, že doletí až do Polska,“  řekla k celému příběhu. Synovi prý bude muset oznámit, co se s jeho přáním stalo. Pokud by to nezjistil sám, řekl by mu to podle paní Slavíkové určitě někdo jiný.

Foto Facebook Caro Mark

Štítky dopis Ježíškovi, přání, balónky, Polsko, Ježíšek, Sezimovo Ústí, Vánoce, Poznaň, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopis pro Ježíška skončil v Polsku. Přání chtějí nálezci malému Tomáškovi splnit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.