Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Česká podnikatelská pojišťovna chce blíže k lidem. A proto míří do budějckého Igy centra

PR článek

S novým rokem nové pracoviště. To je parádní dárek České podnikatelské pojišťovny obyvatelům Českých Budějovic i širokého okolí. Pojišťovna novou kancelář otevře na atraktivním místě v Igy, hned u zastávky autobusu. Motorizovaní klienti ocení snadno dostupné parkoviště v nákupním a společenském centru. 

„Chceme být blíže lidem. Pracoviště v Igy centru na Pražské třídě v Českých Budějovicích je proto ideálním místem. Nákupní a společenské centrum je frekventované a snadno dostupné. Bude navíc přímo u autobusové zastávky. Motorizovaní klienti určitě ocení možnost parkování,“ vysvětlil regionální ředitel České podnikatelské pojišťovny Pavel Cepek.

Nové pracoviště v Igy centru na Pražské třídě začne fungovat hned s příchodem nového roku, a to v úterý 2. ledna. Kancelář bude otevřená v pracovní dny od 9:00 do 17:30 hodin s půlhodinovou polední přestávkou.

Česká podnikatelská pojišťovna v Českých Budějovicích působí už déle než dvacet let a lidem má pořád co nabídnout. Pojišťovna s tradicí stále vytváří nové produkty, snaží se vyjít vstříc klientům a jejich požadavkům, přáním a potřebám.

Přesně taková jsou i dvě nová připojištění k povinnému ručení, která už sklízí úspěchy. Připojištění Klika řeší náhradu škody na vozidle, které způsobilo dopravní nehodu, a připojištění Klídek ocení majitel, kterému bylo auto odcizeno. „Každý, kdo by chtěl o těchto produktech vědět víc, může přijít do nového pracoviště v Igy. Tam získá informace nejen o nových zajímavých připojištěních, ale i o dalších zajímavých produktech. Může na místě hned uzavřít pojistné smlouvy,“ připomíná regionální ředitel.

Klienti, kteří v novém pracovišti České podnikatelské pojišťovny v Igy centru na Pražské třídě v Českých Budějovicích uzavřou smlouvu k některému z celé řady zajímavých produktů pojišťovny, dostanou dáreček. A dárky se budou rozdávat po celý leden.

Štítky pojišťovna, pracoviště, klient, produkt, Česká podnikatelská pojišťovna, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká podnikatelská pojišťovna chce blíže k lidem. A proto míří do budějckého Igy centra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.