Počasí dnes21 °C, zítra23 °C
Neděle 26. května 2024  |  Svátek má Filip
Bez reklam

Poslední letošní pátek nebude na budějckém magistrátu úředním dnem. Ten se přesouvá na čtvrtek

Pátek 29. prosince nebude na českobudějovickém magistrátu úředním dnem. Na čtvrtek 28. prosince tak budou přesunuty úřední hodiny, které tak plně nahradí pátek 29. prosince, kdy se úřední den ruší.

„Důvodem je zkrácení pracovní doby bankovních ústavů podle pokynů centrální banky v souladu s platnou legislativou. Magistrát, jako orgán územně samosprávného celku, má povinnost k 31.prosinci každého roku odvést zůstatek všech pokladen a pokladních míst na bankovní účet a zajistit nulový stav hotovosti,“ vysvětluje tajemník českobudějovického Zdeněk Řeřábek.

Ve čtvrtek 28. prosince tak budou úřední hodiny na odboru dopravy a silničního hospodářství, oddělení evidence motorových vozidel od 8:00 do 14:00 hodin, na matričním úřadě v odděleních evidence obyvatel a občanských průkazů, cestovních dokladů a řidičských průkazů v Jeronýmově ulici od 8:00 do 14:00 hodin, v turistickém informačním centru od 9:00 do 16:00 hodin a na městském informačním centru od 8:00 do 15:00 hodin. „Na ostatních pracovištích budou čtvrteční úřední hodiny od 8.00 do 11.30 hodin," upřesňuje mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky úřední hodiny, magistrát, odbor, banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední letošní pátek nebude na budějckém magistrátu úředním dnem. Ten se přesouvá na čtvrtek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.