Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

PSÍ OKÉNKO: Sam, Tobi a Aneta hledají nové domovy a milující páníčky

Čtyři tlapky, zvídavé čumáky a oči plné lásky. V budějcké odchytové stanici a útulku Animal rescue čeká hned několik psích miláčků na nový domov. Tito tři si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Seznamte se – to jsou Sam, Adéla a Tobi.

Sam

Samík je sportovně založený a učenlivý pes, který s přehledem zvládne spoustu nacvičených kousků. Je to pětiletý kříženec bernského salašnického psa s ovčákem. Ostatní psi mu zpravidla nevadí. Nic neničí a je čistotný. Je to ale složitá duše a v důsledku špatné socializace je nevyrovnaný a špatně zvládá neznámé podněty, které neumí vyhodnotit. Krizové situace může řešit agresí. Pokud víte, jak na něj a jste ochotní dodržovat určitá pravidla, získáte v něm aktivního, sportovně založeného parťáka. Vyhovuje mu pravidelný život bez náhlých změn. Hledá důsledného, klidného, zkušeného a zodpovědného páníčka, který ho v kritických situacích podrží a dokáže mu dodat tolik potřebnou jistotu. Není vhodný do rodiny, kde jsou neposedné děti, časté návštěvy, mnoho změn, nebo žádný řád.

Aneta

Aneta je asi tříletá kříženka rotvajlera. Je to milá a velmi mazlivá holka, která si ráda hraje, aportuje a dovádí. Chůze na vodítku jí dělá trochu obtíže – tahá, ale i v tom se pomalu zlepšuje. S jinými psy vychází obvykle dobře. Kontaktu s lidmi si dokáže opravdu užívat a je vhodná i do rodin s dětmi. Uvítala by domov u domku se zahrádkou, ale při vhodně zvolených pohybových aktivitách na vycházkách může žít i v bytě.

Tobi

Tobi je pes, desetiletý zlatý retrívr, který je laskavý a přátelský k lidem. I přes svůj pokročilý věk a s ním spojenými drobnými problémy s chůzí má rád procházky a aportování míčků. Hledá nový domov, ideálně v domku se zahradou, kde na něj bude mít páníček dostatek času, s možností pohybu po zahradě a s pelíškem uvnitř.

Pokud vás některý z těchto třech chlupáčů zaujal, ozvěte se buď na webové stránky Animal rescue nebo na telefonní číslo 777 214 680.

Autoři | Foto Facebook Animal rescue

Štítky Animal rescue, pejsci, útulky, Sam, Aneta, Tobi, domov, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSÍ OKÉNKO: Sam, Tobi a Aneta hledají nové domovy a milující páníčky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.