Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Mejdan v Budvar aréně? Motorfest už potřetí bavil nejen fanoušky budějckého Motoru

Lidé ze širokého okolí Budějc se sešli na zimním stadionu v jihočeské metropoli, aby si při hudebním festival Motorfest užili jak pohodové odpoledne na venkovní scéně před halou, tak divoká vystoupení hvězd, jako jsou Tři Sestry, David Koller nebo Michal Hrůza.

Na první návštěvníky budějckého Motorfestu čekala v Budvar aréně autogramiáda hráčů hokejového klubu a hudební program pak odstartovali místní elektro-punkoví Love Gangsters, kteří při své show proměnili pódium v obchod s elektrem.

Prosluněná venkovní scéna se nesla na vlně pohody a dobré nálady, o kterou se postarala kapela Botox v čele se zpěvákem Janem Kopečným, při jejichž vystoupení došlo dokonce i na duet s moderátorkou Katkou Říhovou. Úsměv na tvářích tisíců návštěvníku vykouzlil také zpěvák a mistr beatboxu En.dru při své osobité one-man show a pak už nezbývalo, než se pohupovat za dunících rytmů reggae kapely Pub Animals. Na úplný závěr nakonec dorazil i Pavel Callta, který nechtěl zklamat své fanoušky, přestože jeho vystoupení mělo být původně z organizačních důvodu zrušeno.

Hlavní scéna letos opět patřila hvězdám. Fanoušci s nadšením zpívali hity Michala Hrůzy, Davida Kollera a běsnili společně s Lou Fanánkem Hagenem při energické show kapely Tři Sestry.

Doufejme tedy, že se všichni opět za rok sejdeme u dobré muziky, s dobrým pivem, počasím a náladou na pohodovém festivalu pro dobrou věc.

Motorfest v Českých Budějovicích 2018

Čtvrtek, 17. května 2018, 10:47

Motorfest v Českých  Budějovicích 2018
Motorfest v Českých  Budějovicích 2018

Tisková zpráva

Štítky kultura, Budvar aréna, Motorfest, festival, hudba, České Budějovice, hudební skupina, David Koller, Michal Hrůza, Tři sestry, Jan Kopečný, hudební festival, Pavel Callta, Lou Fanánek Hagen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Mejdan v Budvar aréně? Motorfest už potřetí bavil nejen fanoušky budějckého Motoru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.