Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tiskni si snadno, rychle a hlavně online za nejlepší ceny

PR článek

Špičkový digitální, ofsetový a velkoplošný tisk nabízí jihočeské grafické studio a tiskárna Tisknisi.cz. Firma má zbrusu nový web, jeden z nejmodernějších tiskových e-shopů v České republice. V reklamě, tiskové produkci a grafickém designu se pohybuje přes třiadvacet let a jako jedna z mála českých tiskáren se může pyšnit Zlatým certifikátem Ověřeno zákazníky na Heureka.cz. Stovky autentických hodnocení a recenzí a aktuálně 98 procent spokojených zákazníků. To je ta nejlepší vizitka a záruka.

„Za celou dobu působení na trhu jsme realizovali nespočetně mnoho tiskových zakázek, ať už standardních, tak atypických. Jsme schopni nabídnout tiskoviny od jednoho kusu až po desítky a stovky tisíc kusů. Klademe velký důraz na kvalitu, ale také rychlost, která je pro dnešní dobu velmi podstatná. Máme k dispozici tým zkušených profesionálních grafiků a DTP pracovníků, kteří zkontrolují tisková data zákazníků nebo připraví kreativní grafický design," říká jednatel společnosti Tisknisi, s.r.o., Radek Klimeš.

Většinu tiskovin jihočeská společnost expeduje do 48 hodin od objednání a je schopna je dodat jak v rámci České republiky, tak na Slovensko, do Německa, Rakouska, Maďarska, ale také třeba do Norska, Velké Británie, Švédska, Dánska a mnoha dalších zemí.

Tisknisi.cz nabízí kompletní sortiment tiskovin a velkoplošného tisku, a to vše na jednom místě. Navíc za skvělé ceny a s dodáním do tří dnů od objednání. Samozřejmostí je osobní odběr přímo ve firmě v Českých Budějovicích.

Například pět stovek letáky A5 v Tisknisi.cz lze pořídit už od 898 korun bez DPH, padesát plakátů A2 od 1615 korun bez DPH, stovku PF, voucherů či dárkových poukazů od 445 korun bez DPH. Při odběru stovky nástěnných kalendářů A3 přijde jeden na pouhých 99 korun bez DPH. Tisknisi.cz vyrobí standardní rollupy o rozměrech 85 x 200 centimetrů doslova za hubičku, a to už od 882 korun bez DPH.

Téměř tři stovky vzorů vizitek zdarma

„Pro snadnou a rychlou tvorbu vizitek nabízíme téměř 300 předpřipravených šablon vizitek, které jsou rozděleny dle tematických kategorií a zákazník si je může jednoduše navrhnout a rychle zadat do výroby bez potřeby zdlouhavých korektur grafikem tiskárny. Jejich ceny pak začínají na 35 haléřích za kus bez DPH. Zákazník si vybere a vyplní vlastní údaje, které si může snadno naformátovat (jako ve wordu). Dále mají možnost kompletní návrh vizitky kam si mohou nahrát vlastní logo nebo obrázek a rovněž vyplnit vlastní údaje. Nabízíme nově exkluzivní vrstvené vizitky o tloušťce až tisíc gramů s barevnými proklady, vybírat lze z dvanácti barev," vyzdvihuje jednu z mnoha služeb Radek Klimeš. 

A co dál nahrává do karet firmě Tisknisi.cz, která je členem Jihočeské agrární komory a Asociace pro elektronickou komerci? Zákazníka si získá určitě možností objednat tisk do 24 hodin nebo u vybraných produktů s expedicí ještě tentýž den. Pro zakázky za 2500 korun bez DPH a více je doprava zdarma.

Tisknisi.cz vede zákaznický účet s evidencí všech objednávek a možností dotisku zakázky na jeden klik.

Zákazníci určitě vítají i snadnou platbu kartou nebo rychlým bankovním převodem, expresní řešení reklamací a kontrolu všech dat před tiskem drobné grafické úpravy zdarma.

Štítky byznys, tiskárna, grafika, vizitka, kalendář, Tisknisi.cz, České Budějovice, Česko, APEK, Agrární komora České republiky, Německo, Norsko, Velká Británie, Rakousko, Švédsko, Dánsko, Maďarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tiskni si snadno, rychle a hlavně online za nejlepší ceny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.