Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Miluješ kávu natolik, že ti v podstatě koluje v těle místo krve? Připoj se k nám v adventním stánku

O mé kavárně Drbárně si už určitě někdy slyšel. Skvělá káva, místo, kde se neztratí žádný drb a všude okolo je pohodová atmosféra. O tu se chceme podělit v předvánočním čase s ostatními. Proto hledáme pomocníky, kteří doplní naše řady a pomohou s prodejem kávy v našem stánku.

Nemusíš být zkušený barista, stačí, když miluješ kávu. Všechno ostatní tě naučíme. Budeš pak moct zamachrovat před kamarády, až jim místo obyčejné rozpustné kávy vytvoříš jedinečný nápoj doplněný o latté art.

Všechno se dozvíš na našem baristickém školení, které proběhne 5. listopadu. Navíc máš tak jedinečnou příležitost podívat se, jak to vypadá v pražírně, a zjistit, kolika způsoby se může káva připravovat. Příjemnou součástí školení je nejen super zázemí, ale i ochutnávka. Za to všechno přitom neutratíš ani kačku.

Naopak je to ideální příležitost si v předvánočním čase něco přivydělat, což se zvlášť v této době hodí. Náš drbárenskej stánek bude od 24. listopadu až do 23. prosince na náměstí Přemysla Otakara II. Můžeš tak pracovat a zároveň si užívat adventní atmosféru v historickém centru.

Pokud je tahle práce právě tvým šálkem čaje (vlastně kávy), zašli nám svůj životopis na dvorakova@drbna.cz. Doufám, že najdu stejné kávové závisláky, kteří tento nápoj uctívají tak, jako já.

Štítky Drbárna, kavárna, káva, práce, Vánoce, nápoj, latte art, čaj

Miluješ kávu natolik, že ti v podstatě koluje v těle místo krve? Připoj se k nám v adventním stánku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.