Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hauser nabídne zkušeným zámečníkům 45 tisíc korun

PR článek

V průběhu stávajícího roku navýšila firma Hauser objem produkce ve svém výrobním závodě v jihočeské Kaplici oproti číslům z roku 2017 o 80 procent. Poslední hospodářský rok firma uzavřela s obratem přes 2,2 miliardy korun. Pro další růst firma potřebuje kvalifikované zaměstnance jako nikdy předtím. Na nově vytvořených pozicích zkušených zámečníků nabídne Hauser bez započtení práce přesčas a zaměstnaneckých benefitů měsíční mzdu až 45 tisíc korun. Zkušeným technologům výroby 55 tisíc a více.

Zájem o produkty firmy Hauser stabilně roste už více jak 25 let. Díky svému růstu a investicím do budov, technologií a zaměstnanců dnes firma patří k nejperspektivnějším zaměstnavatelům kaplického regionu.

V následujících měsících plánuje Hauser přijmout na nově vytvořené pozice ve svém výrobním závodě v Kaplici celkem 32 zkušených zámečníků. Pokud budou kandidáti ve výběrovém řízení úspěšní a přesvědčí firmu o svých technických znalostech a zručnosti, dosáhnou na nadstandardní mzdu 35 tisíc – 45 tisíc kroun hrubého měsíčně, navíc proplácené přesčasy a řadu opravdu atraktivních zaměstnaneckých benefitů.

„Když se podíváte na trh práce v jižních Čechách a kde se pohybují měsíční mzdy bez benefitů a přesčasů u výrobních profesí, je naše nabídka na těchto pozicích výjimečná. A nejde jen o finanční odměnu. Věřím, že i samotná pracovní náplň bude pro nové zájemce o práci u nás zajímavá. Každého z nich rádi s naší výrobou blíže seznámíme. I přes současnou nízkou míru nezaměstnanosti chceme naši firmu dále rozvíjet se zkušenými, svědomitými a stabilními spolupracovníky,“ shrnul Pavel Mrzena, jednatel společnosti. Přitom už stávající průměrná mzda v kaplickém výrobním závodě převyšuje jihočeské poměry. Průměrná mzda je u dělnických profesí bez započtení práce přesčas a zaměstnaneckých benefitů 29.450 Kč. Příplatky a benefity mohou příjem navýšit o další tisíce. Navíc k dalšímu navyšování mezd dojde už v dubnu 2019.

Firma tak pokračuje v aktivní personální politice. Jen za posledních 12 měsíců se rozrostla o více než šest desítek zaměstnanců na stávajících 400, přidala některé nové benefity a finančně podporuje teambuildingové aktivity zaměstnanců. Zájemcům na trhu práce nyní nabízí celkem 35 různých typů pracovních míst, z nichž úplně nejnovější jsou 3 nová místa pro mistry výroby nebo několik nových pozic pro zkušené technology výroby pro oblast montáží, elektra nebo zpracování plechů, jimž firma nabídne mzdy od 55.000 Kč měsíčně.

Štítky Hauser, Kaplice, nábor práce, mzda, továrna, výroba, Jihočeský kraj

Hauser nabídne zkušeným zámečníkům 45 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.