Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jižní Čechy se detailněji zaměří na speciální nabídky a hledají proto nové spolupracovníky

PR článek

Pro rok 2019 se Jihočeská centrála cestovního ruchu ještě více zaměří na specializované nabídky pro různé skupiny. Podle ředitele JCCR Jaromíra Poláška není cestovní ruch jen o obecných cílových skupinách, jako rodiče s dětmi, nebo senioři. „Musíme jít do detailu a připravit konkrétní nabídku pro individuality,“ říká.

Větší detail ale znamená lepší poznání chování a rozhodování potenciálních návštěvníků nejen z Česka, ale i ze zahraničí. Proto Jihočeská centrála cestovního ruchu vytváří novou pracovní pozici a věří, že se jí podaří najít nového kolegu nebo kolegyni. „Hlavním předpokladem je mít rád čísla, statistiky a grafy, ale důležité je hlavně umět z nich vyvodit závěry a přenést je do nabídky“, říká Polášek.

Jihočeská centrála už nyní má detailní přehled z mobilních dat operátorů a zároveň z celé řady šetření, nicméně díky systému GAS dokáže rozklíčovat i chování návštěvníků, kteří dorazí na základě příspěvků na sociálních sítí.

Kromě pozice analytika mění JCCR i celý systém marketingu a s ním očekává i příchod nového marketingového manažera. Jeho náplní práce bude data od analytika i plány jednotlivých oddělení přenést do marketingové praxe. Od nového „markeťáka“ se čeká hlavně řízení jednotlivých kampaní, spolupráce s jednotlivými trhy a nastavení celého marketingového plánu dvou silných značek Jižní Čechy a Jihočeská centrála cestovního ruchu. „Věřím, že pro nového kolegu na pozici marketingový manažer to bude velká výzva, vždyť jižní Čechy jsou jedna z TOP značek na domácím cestovním trhu“, uvádí Polášek.

Pro oba nové uchazeče je práce na Jihočeské centrále cestovního ruchu obrovskou příležitostí v profesním posunu, navíc je to práce v příjemném prostředí. „Turistům nabízíme zážitky, a proto hledáme kolegy, kteří jsou pozitivní a rezonují s našimi značkami“, zakončuje Polášek.

Proč práce na Jihočeské centrále?
-Práce na plný úvazek na pracovní smlouvu
-Práce se značkami, které jsou pozitivní
-Možnost profesního růstu a zajímavých výzev
-Příležitost pro vlastní kreativitu i přístup
-Přátelské pracovní prostředí
-Možnost stát se tím, kdo nastavuje budoucí trendy

O jakou pozici máte zájem?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Jihočeská centrála cestovního ruchu, práce, novinky, Jihočeský kraj, cestovní ruch, Česko

Jižní Čechy se detailněji zaměří na speciální nabídky a hledají proto nové spolupracovníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.