Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rodinný wellness Salon King nabídne unikátní solnou finskou saunu i větší solnou jeskyni

PR článek

V Českých Budějovicích ve Čtyráku na pozemku bývalých kasáren je od 17. prosince nově otevřen Salon King. Najdete tu solnou jeskyni Grotto, infrasaunu, solnou finskou saunu, vířivku i masážní a fyzioterapeutické služby. A pokud přijdete s dětmi, při procedurách vám je pohlídají v dětském koutku.

Salon King je rodinný podnik manželů Králových. Součástí salonu je solná jeskyně Grotto, větší a v novém designu. Jeskyně je sem přestěhována z Resslovy ulice v centru Budějovic po patnácti letech provozování, do vlastních prostor. „Naším cílem bylo rozšířit služby a nabídnout zákazníkům privátní wellness svět. Příjemné místo, kde si odpočinete, vychutnáte kávu i skleničku vína a zároveň uděláte něco pro své zdraví,“ říká Václav Král. Novinek bude v salonu postupně otevřeno víc.  Například infrasauna nebo solná finská sauna. A v čem je rozdíl, oproti klasickému saunování?

„Solné částice vyčistí vzduch a vytvoří antibakteriální, téměř sterilní prostředí, důležité pro posílení imunitního systému a je zde ideální poměr přirozené vlhkosti a teploty,“ říká Král.  Kromě neobvyklého způsobu saunování bude možné relaxovat i ve vířivé vaně s tryskami.

salonu je kavárna, kde můžete posedět s přáteli nebo uspořádat soukromou oslavu. „Snažíme se žít zdravě a proto i v kavárně nabízíme například Matcha tea a výrobky z něho, svíčky Partylite, tuňáka a další potraviny a doplňky,“ dodává Jana Králová.

Salon funguje zatím ve zkušebním provozu, otevřena je solná jeskyně, během týdne bude i solná finská sauna a vířivka. V lednu pak ještě infrasauna tak, aby bylo možno relaxovat komplexně.

Masáže a fyzioterapie

Pokud jste milovníci masáží, můžete si dopřát masáž od masérky Zuzany Králové. Procedura probíhá v masérně, ale je možné objednat ji přímo do solné jeskyně s relaxační hudbou. Samozřejmostí je též masáž lávovými kameny a tejpování. Masérských služeb zde využívají i hokejisté HC Motor.

Pro léčbu bolestivých stavů pohybového aparátu působí v salonu fyzioterapeut Markéta Berchová. Její specializací je léčba rázovou vlnou, laseroterapie a manuální lymfodrenáž.

Do budoucna bude otevřeno i kosmetické studio a kadeřnictví. Tyto prostory ještě nejsou obsazené, více informací najdete na www.salonking.cz.

Salon King leží v blízkosti sídlišť Vltava a Máj. Velkou předností objektu je dobrá dostupnost hromadnou dopravou, i možnost využít přilehlé parkoviště. Díky tomu mohou salon navštívit i lidé z širšího okolí, nejen z Českých Budějovic.

Štítky wellness, Salon King, sauna, relax, jeskyně, finská sauna, České Budějovice, infrasauna, Václav Král, masáž, Jana Králová, Zuzana Králová, vířivka

Rodinný wellness Salon King nabídne unikátní solnou finskou saunu i větší solnou jeskyni  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.