Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hasiči vyhlašují soutěž o techniku budoucnosti

Píše se rok 2119 a vypukl velký požár. Hasiči vyráží do boje s ohněm. Jak bude vypadat jejich hasičská technika, ale zatím nikdo netuší. V tuto chvíli nastává šance pro všechny malé a velké obdivovatele hasičské techniky, kteří mají možnost navrhnout, s čím hasiči do boje s ohněm vyrazí.

Soutěžit se bude v pěti věkových kategoriích a speciální kategorie je připravena pro profesionální a dobrovolné hasiče. K namalování obrázku je možné použít jakoukoli výtvarnou taktiku.

„V předchozích letech jste se při našich soutěžích stali např. básníky, spisovateli, vypravěči vtipů nebo tvůrci komiksů. Letos se stanete vizionáři, jako byl například slavný Leonardo da Vinci. Navrhněte a namalujte nám, jak si představujete techniku, kterou budou hasiči používat za 100 let. Obrázek můžete doplnit i popisem toho, jak by měla technika fungovat a v čem hasičům usnadní práci,“ uvedla Michaela Farníková z generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky.

Své příspěvky můžete zasílat nejlépe elektronicky na e-mailovou adresu: michaela.farnikova@grh.izscr.cz, (předmět e-mailu: Dávají za nás ruku do ohně). Uzávěrka soutěže je 31. července. 

Foto pixabay.com

Štítky hasiči, soutěž, požár, obázek, technika, Leonardo da Vinci, Hasičský záchranný sbor

Hasiči vyhlašují soutěž o techniku budoucnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.