Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete si zažádat o kotlíkovou dotaci? Jihočeská firma TEPLO-DOMA.CZ za vás vše vyřídí

PR článek

Na přelomu září a října budou v Jihočeském kraji přijímány žádosti o kotlíkové dotace. Odrazuje vás administrativa spojená se žádostí o státní dotaci? Zkušená jihočeská firma TEPLO-DOMA.CZ za vás vše vyřídí.

„Uděláme skutečně vše od A do Z. Klient tak nemá žádné starosti. Zároveň nemusí mít obavy, že o dotaci přijde kvůli chybě v žádosti, což se v případě, kdy si vše vyřizuje sám, stát může,“ zdůrazňuje Stanislav Bednář ze společnosti TEPLO-DOMA.CZ. Dodává, že nyní mají lidé, kteří chtějí příspěvek využít, poslední šanci. „Třetí výzva je zároveň tou finální, takže pokud vás čeká výměna starého kotle za nový ekologický zdroj tepla, byla by škoda ji promeškat. Maximální výše dotace pro tepelné čerpadlo je až 120 tisíc korun, což je samozřejmě velmi výhodné. Veškeré informace ke kotlíkové dotaci naleznete na našich webových stránkách,“ doplňuje.

TEPLO-DOMA.CZ je zkušená firma, která funguje již 10 let. Působí na jihu Čech, ale dojede za vámi i mimo region – zhruba do vzdálenosti 70 kilometrů. Její činnost je velmi rozmanitá. „Kromě tepelných čerpadel a kotlíkových dotací se zabýváme například instalacemi kotlů na tuhá paliva, automatických kotlů, elektrických i plynových, dodáváme a instalujeme klimatizace a instalujeme také krby a krbové vložky, včetně obestaveb,“ vyjmenovává Stanislav Bednář. „Služby firmy zahrnují kompletní rozvody topení, vody, odpady v novostavbách a rekonstrukce topení ve starších domech. Ve spolupráci také instalujeme rekuperace tepla  nucené větrání -– a v neposlední řadě i kompletní elektroinstalace v rodinných domech,“ upřesňuje.

Zkrátka a dobře, pokud hledáte skutečné profesionály, za které mluví v první řadě reference, jste na dobré adrese. Ostatně ze všech spokojených zákazníků citujme například paní Petru: „Ráda bych doporučila firmu TEPLO-DOMA pod vedením pana Bednáře. Jsem maximálně spokojená s přístupem a okamžitým řešením. Kdykoliv jsem něco nevěděla nebo potřebovala řešit, bylo vše vyřešené ihned. Tepelné čerpadlo se instalovalo 60 kilometrů od mého bydliště, nebyl problém přijet po práci, kdy jsem měla volno. Jsem vděčná za jeho lidský a zároveň profesionální přístup. Jsem spokojená i s funkcí tepelného čerpadla. Mohu všem jen vřele doporučit.“

Štítky Teplo-doma, kotlíková dotace, žádost, dotace, tepelné čerpadlo, Jihočeský kraj, Česko

Chcete si zažádat o kotlíkovou dotaci? Jihočeská firma TEPLO-DOMA.CZ za vás vše vyřídí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.