Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Díky sbírce vydala Iva Volková knihu. Pomůže pejskům v útulcích po celé republice

Díky sbírce na internetovém portálu Hit Hit mohla Iva Volková, majitelka dočasného domova pro týrané pejsky Rafael o.p.s, vydat knihu Příběhy statečných. Peníze z prodeje pomůžou registrovaným útulkům v České republice hradit například nákladné operace.

„Už od mládí jsem měla silný vztah ke zvířatům a k přírodě. Milovala jsem stromy, lesy, potůčky a rozkvetlé louky. Léta jsme měli kočku Mourinku, kterou jsem zbožňovala. Odjakživa jsem však toužila po pejskovi. Jednou na Štědrý den ráno – bylo mi asi tak devět – můj tatínek někam odjel. Maminka pekla vánoční dobroty a chystala štědrovečerní večeři, zatímco já tatínka nedočkavě vyhlížela. Odpoledne přijel s velikou hnědou aktovkou. Pomaloučku ji otevřel. Na dně jsem spatřila sedět maličké štěňátko, které na mě upřelo svoje kouzelné oči. V mém životě nastal první zlom,“ stojí v jedné z kapitol knihy Příběhy statečných.

Kniha je podle autorky určena na financování nákladných operací pejsků v registrovaných útulcích v České republice skrze transparentní účet "Rafael o.p.s.  Ivino otevřené srdce psům". „Tak moc bych chtěla pomoci všem pejskům. Díky této aktivitě budu mému snu opět o krok blíž,“ vysvětluje Iva Volková, proč kniha vznikla.

ČTĚTE TAKÉ: Kniha Příběhy statečných pomůže pejskům v útulcích. Pomoct ale můžete i vy 

V knize najdete příběhy pejsků, které Iva v Rafaelu zachránila. „Cílem knihy a mým vroucným přáním je otevřít srdce lidí, kteří neměli štěstí na setkání s pejsky, a ukázat cestu těm, kteří by také rádi pomohli. Snad některého čtenáře tato kniha inspiruje k pomoci psům, kterým život přinesl jen utrpení,“ popisuje Volková.

O tom, že stojí za to si knihu pořídit, svědčí i reakce čtenářů, kterým už se dostala do rukou. „Když jsem si přečetla příběh paní Ivy, neváhala jsem a na vydání knížky přispěla. Netušila jsem, jakou krásnou knihu za pár měsíců budu držet v rukách. Příběhů v ní si vážím o to víc, že jsou opravdu ze života. Paní Iva si získala můj neskonalý obdiv svou odvahou, ale také trpělivostí a láskou, kterou je schopná sama rozdávat, ačkoli se s ní život taky moc nemazlil,“ popisuje Denisa

Knihu můžete objednat za 390 korun na webových stránkách Příběhy statečných.

Foto Rafael o.p.s

Štítky Iva Volková, kniha, Rafael ops, Příběhy statečných, Česko, Štědrý den

Díky sbírce vydala Iva Volková knihu. Pomůže pejskům v útulcích po celé republice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.