Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

dm rodinný běh je plný zábavy a sportu. Armáda ukáže techniku

Vezměte celou vaši rodinu, děti, babičky, dědečky i kočárky a přijďte se 1. června od 17 hodin proběhnout nebo jen projít na nesoutěžní dm rodinný běh v rámci Mattoni 1/2Maratonu České Budějovice. Zvládne ho každý a navíc vás čeká neopakovatelná atmosféra velkého závodu. Úžasný zážitek pro děti, zahřátí vašich svalů před závodem jako pro správné závodníky.

Každý účastník dm rodinného běhu od nás dostane tričko s originálním motivem závodu, vlastní startovní číslo, a v cíli se všichni mohou těšit na krásné medaile. Čeká na vás proběhnutí nebo pěkná procházka na hezkém tříkilometrovém okruhu z Náměstí Přemysla Otakara II. kolem sadů i nádherně architektonicky zasazeného tamního zimního stadionu.

„Je krasné vidět během našeho nesoutěžního závodu stovky dětí v pohybu, které jejich rodiče vedou ke sportu. Dnes jsou to malé děti, ale v budoucnu je doufám uvidíme startovat na velkém půlmaratonu nebo v nich dokonce najdeme budoucí Zátopky,” uvedl manažer dm rodinného běhu Štěpán Hickl z RunCzech.

Běhání a příjemně strávený den hraje prim. Všichni se mohou těšit na další doprovodný program, na němž můžete vidět přehlídku florbalorvých FBC Štíři České Budějovice a naučit se něco o vojácích, kteří předvedou vlastní armádní techniku.

Tisková zpráva

Štítky dm rodinný běh, RunCzech, půlmaraton, běh, České Budějovice, Mattoni, sport, Přemysl Otakar II., technika

dm rodinný běh je plný zábavy a sportu. Armáda ukáže techniku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.