Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Klip je na světě. Tomáš Klus nazpíval s Arpidou píseň Marie

Videoklip k písni Marie je na světě. Známou písničku Tomáše Kluse nazpíval zpěvák společně s hudebním uskupením K.R.B z Centra Arpida. Natáčení proběhlo v pondělí 1. dubna a kulisou se stalo centrum Budějc.

„Jedná se o píseň Marie. Tuto píseň klienti zpívají již od dob svého vzniku, tedy zhruba před pěti lety a když svitla možnost, že by si mohli něco zazpívat přímo s Tomášem, bylo to tak nějak jasné,“ říká tiskový mluvčí centra Arpida Ondřej Hellebrant a dodává: „Tomáš se nám musel lehce přizpůsobit a to hlavně tempem písně. Naši klienti zkrátka strašně ženou dopředu,“ uzavírá.

Nahrávání se uskutečňovalo v několika etapách, kdy se jednotlivé nástroje a hlasy nahrávaly zvlášť, aby byl výsledek co nejlepší. Po půl dni stráveném v prostorách  českobudějovickém rozhlasu vyrazila kapela centra Aprida KRB na procházku do města i s Tomášem Klusem. Z této procházky vznikl i klip. „Natáčení bylo skvělé, akorát jsem jim to furt kazil,“ vtipkoval zpěvák.

„Velké díky patří samozřejmě Tomáši Klusovi a celému jeho managmentu. Všichni byli neuvěřitelní milí, přátelští a udělali si na nás dostatek času, čehož si moc vážíme, protože dobře víme, jak moc je čas cenný,“ dodal vedoucí osobní asistence Jaromír Novák.

Díky partnerskému programu Youtube mohou lidé každým přehráním a sledováním kanálu Arpidy přispět peníze přímo centru.

Autoři | Foto Centrum Arpida

Štítky Arpida, Tomáš Klus, píseň, Marie, České Budějovice, Jaromír Novák, YouTube

VIDEO: Klip je na světě. Tomáš Klus nazpíval s Arpidou píseň Marie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.