Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fotokniha vytvořená v mobilu? S novou aplikací HappyFoto žádný problém. Dokonce ji můžete i sdílet

PR článek

Opravdový unikát uvedla na trh v květnu letošního roku největší česká zásilková fotoslužba – HappyFoto. Představila novou aplikaci, ve které zákazník může své fotoprodukty nejenom tvořit, ale i sdílet. Například fotoknihu, které se už několik let těší obrovské oblibě, lze chytrým telefonem, webovým prohlížečem či stolním počítačem libovolně přenášet a upravovat. HappyFoto je jedinou firmou, která tuto službu v České republice nabízí.

Jak mobilní aplikace funguje? Úplně jednoduše! Zákazník si rozpracuje fotoknihu na mobilu, což je jistě vítaný krok, protože ne každému se chce přetahovat fotografie do počítače. Vloží si fotografie do fotoknihy, a protože displej na mobilu není tak velký, aby se fotokniha dala pohodlně upravovat, uloží si rozpracovanou fotoknihu do cloudu. Později si pustí počítač, z cloudu si fotoknihu vyzvedne a může pokračovat v práci. Doplňuje k fotkám rámečky, vtipné poznámky a tak dále. Takto může vystřídat všechna svá zařízení. Volit podle toho, kde má zrovna čas a chuť na fotoknize pracovat a jaké zařízení má po ruce. Že se v počítačích příliš nevyznáte a předešlá slova vás malinko vylekala? Nebojte, je to opravdu snadné a zvládne to každý.

Výhodou nové HappyFoto aplikace je, že vypadá a ovládá se na všech zařízeních stejně. Je tedy jedno, zda zákazník pracuje v chytrém telefonu Android nebo iOS, offline v počítači Windows nebo Mac či online na internetu. V každé z těchto verzí aplikace se bude cítit jako doma, protože ovládání, funkce a tlačítka, které rád používá, najde všude na stejném místě.

V aplikaci zákazník také najde celou nabídku HappyFota a může si do jedné objednávky nakombinovat úplně všechny produkty. HappyFoto je jedna z mála firem, která objednávky nedělí, neposílá ve více balíčcích, nelimituje zákazníka v tom, co s čím nelze objednat. Všechny produkty, o které má zákazník zájem, nastrká do jednoho nákupního košíku, objedná jedním kliknutím a od HappyFoto obdrží jeden balíček.

Nová HappyFoto aplikace nabízí nepřeberné množství doplňků, kterými lze fotoknihy z dovolených vyšperkovat. Jsou to vtipné a zákazníky velmi oblíbené kliparty, mraky nejrůznějších rámečků k fotkám a spousty a spousty pozadí stránek. I texty ve fotoknize mohou být různě barevné, tlusté či tenké, malé i velké. Zkrátka můžete fantazii zapojit naplno a ničím se nelimitovat.

A že nemáte čas na tvorbu fotoknihy? Nevadí, i s tím vám aplikace pomůže. Obsahuje totiž funkci automatického uspořádání, kdy stačí vybrat fotky, vymyslet text na desky fotoknihy, vybrat styl a je to. Stačí výsledný produkt jen zkontrolovat a objednat.

HappyFoto je na trhu již dvaadvacet let. Stará o to, aby se záběry z dovolených, oslav, rodinných sešlostí a tak dále dostaly na papír. Tištěné fotografie jsou totiž stále velmi žádané a není se čemu divit – mají své kouzlo, není k nim potřeba žádné zařízení, elektřina. . .  Vaše fotky mohou skončit nejen na papíře– je možné si nechat vyrobit hrnečky, magnetky, deky a tjiné. Celkově HappyFoto aktuálně nabízí přes dvě stovky nejrůznějších produktů z fotek.

Mobilní aplikaci v App Store můžete stahovat zde a v Google Play zde. Offline aplikaci pro Windows najdete pod tímto odkazem.

Štítky HappyFoto, fotokniha, foto, počítač, Česko, Microsoft Windows, Android, chytrý telefon, iOS, Macintosh, Google Play, App Store

Fotokniha vytvořená v mobilu? S novou aplikací HappyFoto žádný problém. Dokonce ji můžete i sdílet  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.