Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte poukaz do oblíbeného Dallmayr café & bar, kde mimo jiné dělají skvělé domácí dorty a další dobroty

PR článek

Lahodná káva, snídaně, domácí dorty, fresh džusy, tradiční drinky, kvalitní vína… Dallmayr café & bar v ulici Karla IV. v Českých Budějovicích je oblíbeným zastavením lidí, kteří si chtějí posedět v krásném prostředí, dát si něco dobrého a strávit čas s přáteli. Vy sem můžete navíc vyrazit se stokorunovým poukazem. Stačí mít štěstí v soutěži, kterou naleznete na konci článku.

Dát si zde můžete snídaně, přes den třeba pizzu (kterou si návštěvníci chválí) i zákusek. Třeba kousek domácího dortu, který je už mezi stálými zákazníky také vyhlášený. Kromě domácího je v nabídce i italský. Doporučujeme omrknout facebookové stránky nebo Instagram, kde jsou veškeré ty dobroty nafocené. Ono sladké je vůbec v Dallmayr café & bar poměrně žádané. Zejména studenti sem chodí třeba na čokolády.

A snídaně? Pro ně je Dallmayr ideální zastávkou. Obsluha vám připraví vajíčka na všechny způsoby, ke kterým se skvěle hodí fresh džusy. V létě je nejžádanějším melounový. Ostatně o fresh džusy je velký zájem v průběhu celého dne. Dát si ale můžete i výborné limonády. Mimochodem dostanete k nim ekologická brčka, žádný plast…

Pokud máte raději spíše alkoholické nápoje, tak vězte, že vám zde namíchají parádní tradiční drinky – Mojita, Aperoly, Frozen Daiquiry či Cuba Libre a to včetně nealko verzí.

Raději víno? V tom případě vás jistě potěší láhve kvalitních francouzských, italských či českých vín (z vinařství Kosek či Tetur). Neméně dobrá a hojně prodávaná jsou i rozlévaná italská a španělská vína.

Samozřejmostí je také nabídka piva a v neposlední řadě pak káva značky Dallmayr, kde základem je Dallmayr Espresso Monaco, klasika, která spojuje italskou kulturu kávy s typickou vůní Dallmayr. Klasika, která dělá milovníkům kávy radost více než 50 let.

A radost dělá i Dallmayr café & bar, poněvadž je tu prostě dobře. Ať už sedíte uvnitř nebo venku na zahrádce pod stromy. Podnik je rovněž ideálním místem pro oslavy, večírky, rozlučky, stačí se ozvat a domluvit na detailech.

Soutěž o poukaz do Dallmayr café & bar

Osm z vás, co správně odpoví na následující otázku a budou mít štěstí při slosování, vyhraje poukaz do Dallmayr café & bar v hodnotě 100 korun.

Soutěž skončila! Poukaz vyhrává: Lenka Zemanová, Jana Horáková, Petr Vojtíšek, Lenka Rychlá, Simona Cajhamová, Jiří Štolfa, Martin Harant a Nikol Vrobelová! Gratulujeme!

Štítky Dallmayr, café, bar, kavárna, České Budějovice, soutěž, dort, snídaně, káva, víno, džus, Karel IV. Lucemburský, Instagram, Jana Horáková, Lenka Radová, Jiří Štolfa

SOUTĚŽ: Vyhrajte poukaz do oblíbeného Dallmayr café & bar, kde mimo jiné dělají skvělé domácí dorty a další dobroty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.