Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejna 2jakost.cz oslaví narozeniny. Dárky ale nedostane, naopak obdaruje své zákazníky

PR článek

Oblíbená budějcká prodejna a e-shop 2jakost.cz oslaví již třetí narozeniny! A k oslavám zve především širokou veřejnost, pro kterou si připravila dáreček v podobě dvacetiprocentní slevy na veškerý sortiment. Pokud tedy chcete nakoupit skutečně levnou, přesto kvalitní elektroniku za ještě výhodnější cenu, zaškrtněte si v kalendáři termíny 4. a 5. října, kdy se zmiňované oslavy uskuteční.

Prodejna se nově nachází na adrese Nemanická 5 v areálu Řempo. V pátek 4. října bude otevřeno od 8 do 17 hodin, o den později od 9 do 12 hodin, přičemž v případě potřeby se provozní doba prodlouží.

Veškerý sortiment si tak budete moci prohlédnout a třeba rovnou odvézt. A co vlastně 2jakost.cz nabízí? Nenechte se zmást názvem. Spotřebiče jsou nové, plně funkční a je na ně dvouletá záruka. Do druhé jakosti byly zařazeny pouze kvůli mírně potrhaným krabicím. Nemusíte se tedy bát, že dostanete něco druhořadého. To v žádném případě.

Týká se to i samotných značek, kdy v prodejně naleznete domácí spotřebiče, pomocníky do kuchyně, zahradní techniku a další elektro od firem Beko, Candy, Hoover, Grundig, Amica, Samsung, Sencor, Fieldmann, Snaige a spousty dalších!

Takže… 4. a 5. října v prodejně 2jakost.cz! Tento nákup vám jistě udělá radost. Už tak je nabízený sortiment výrazně levnější než jindy, a ještě k tomu sleva 20 procent… Akce platí pouze pro nákup na prodejně a nelze kombinovat s jinými akčními a slevovými nabídkami.

Na závěr dodejme, že prvních patnáct nakupujících dostane praktický dárek.

Štítky 2jakost, obchod, elektro, narozeniny, České Budějovice, Samsung

Prodejna 2jakost.cz oslaví narozeniny. Dárky ale nedostane, naopak obdaruje své zákazníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.