Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I na podzim Stavte výhodně, nakupte poctivý stavební materiál za skvělou cenu

PR článek

Chystáte se stavět? Rádi byste poctivý stavební materiál, ale máte obavy, že na něj finančně nedosáhnete? Nemusí to být pravda… Díky akci Stavte výhodně můžete čerpat výrazné slevy na stavební materiály Porotherm, Tondach, Schiedel, Vekra, Pipelife a Siko.

Sehnat kvalitní stavební materiál za rozumnou cenu není vůbec jednoduché, ale to neznamená, že je to nemožné… Od 26. srpna začala akce Stavte výhodně a během ní můžete sehnat vše potřebné pro stavbu. Do akce Stavte výhodně se zapojilo šest prémiových značek na našem trhu. Pojďme mrknout na jejich konkrétní slevovou nabídku…

Společnost Wienerberger poskytuje slevu 25 až 30 procent na vybrané zdivo Porothermu. Potřebujete střešní tašky? Určitě vás potěší sleva až 35 procent od společnosti Tondach. Se stejně vysokou slevou můžete počítat i v případě komínových systémů firmy Schiedel. Přemýšlíte nad nákupem dveří a oken? Nyní je ideální čas, protože Vekra vám sleví až 3000 korun, přičemž se jedná o takzvanou dodatečnou slevu. Velmi výhodná je také sleva od firmy Pipelife, která dodává plastové potrubní systémy – cenu na trubky pro podlahové topení sníží až o polovinu! Poslední akce přitáhne pozornost především žen, které už se těší na svou novou kuchyni a koupelnu. Jste jednou z nich? Tak vězte, že vám Siko zpracuje tři návrhy na vaši budoucí koupelnu za cenu jednoho, a navíc přidá montáž celé kuchyně úplně zdarma.

Ovšem akce Stavte výhodně nekončí jen dodáním materiálu a slevou. Pro každého nového zákazníka je připraven profesionální zákaznický servis, kalkulace materiálu zdarma, a navíc si veškerý materiál vyzvednete v husté síti stavebnin.

Na nic nečekejte! Stavte výhodně - chytře, rychle a kvalitně s materiálem špičkové kvality. Stačí k tomu jen málo…

Veškeré informace a slevový poukaz na celou akci naleznete na stavtevyhodne.cz.

Foto pixabay.com

Štítky stavba, poukázky, sleva, Wienerberger, stavební materiál, materiál

I na podzim Stavte výhodně, nakupte poctivý stavební materiál za skvělou cenu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.