Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Burza filantropie 2019 pomalu míří do finále

PR článek

Listopad bude v Českých Budějovicích patřit filantropii. Již po třetí budou moci prospěšné projekty získat podporu od podnikatelů z Českých Budějovic.

Podpora lidí s roztroušenou sklerózou, dětí s autismem, vybavení hospicového týmu a pouliční půjčovna nádobí – to jsou náplně projektů, které se budou letos ucházet o podporu na své fungování. „Letos se nám do burzy přihlásilo méně projektů, troufnu si ovšem říci, že kvalita přihlášených projektů je vysoká. Jsou to projekty s nezanedbatelným společenským přínosem,“ sdělil organizátor burzy František Kaiseršot.

Burza filantropie si za dobu svého působení kolem sebe vytvořila pevnou skupinu příznivců. „I letos můžeme počítat s patronátem Vratislava Kulhánka, který se bude burzy aktivně účastnit v roli donátora. Dále mezi donátory zasedne Leoš Kubíček z firmy BCF, Vladimír Nadberežný z firmy Inpress – rodinná tiskárna, Robert Šinkner z firmy TKP Geo, Jaroslava Urbánková z firmy Ging a pravděpodobně i Ivan Kafka ze společnosti ČEVAK,“ říká Kaiseršot.

Mezi donátory také zasedne Viktor Vojtko, náměstek primátora Statutárního města České Budějovice pro školství, sociální věci a cestovní ruch. Náměstek Vojtko je připraven podpořit vybrané projekty jako soukromá osoba.

Sama Burza filantropie má svoje donátory – Statutární město České Budějovice, firmu BCF Leoše Kubíčka a Budějckou Drbnu jako hlavního mediálního partnera.

Za minulé dva roky se na Burze filantropie podařilo podpořit celkem deset projektů v celkové částce 228 tisíc. Kolik přibude letos? Přijďte se podívat.

Burza filantropie se bude konat ve čtvrtek 14. listopadu od 14 hodin v prostorách Jihočeské hospodářské komory, Husova tř. 1846/9, 370 01 České Budějovice.

Štítky Burza filantropie, projekt, podnikatelé, České Budějovice, burza, Leoš Kubíček, Viktor Vojtko, Vratislav Kulhánek, Ivan Kafka, ČEVAK, Jihočeská hospodářská komora

Burza filantropie 2019 pomalu míří do finále  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.