Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Organizace firemní akce nemusí být noční můrou. Agentura Darothore vše zařídí za vás

PR článek

Máte v plánu firemní nebo společenskou akci, ale netroufáte si na její organizaci? Nevíte, jakého moderátora oslovit, jakou kapelu, kde hledat vhodné prostory, co všechno je třeba pro chod takové události zajistit? Není nic snazšího, než se obrátit na profesionální agenturu, která vše vyřídí za vás. Na klíč… přesně podle vaší vize. Společnost Darothore je skvělou volbou, ostatně má to nejcennější, co v takovém případě potřebujete – bohaté zkušenosti.

„Pronajmeme pro vás důstojný a konzervativní sál nebo prostory, které překvapí každého návštěvníka. Objednejte si středověkou hostinu, přestřelku na Divokém západě, promenádu v plavkách nebo plavbu do neznáma,“ uvádí agentura Darothore a dává tím najevo, že nic není problém.

Servis pro vaši akci je komplexní, Darothore zajistí vše od začátku do konce. Moderátora, muzikanty, hostestky, doprovodný kulturní program, vyžití pro děti… Na přání je možné pozvat i známé osobnosti z šoubyznysu, ostatně správně vybraná celebrita může vaší akci dát jiskru a postarat se o zážitek, ke kterému se účastníci budou ještě dlouho vracet.

Darothore můžete využít i pro teambuildingy či firemní akce se sportovním vyžitím. Doporučujeme si prohlédnout fotogalerii z událostí organizovaných agenturou Darothore.

A když budete na jejích stránkách, určitě si pročtěte, co všechno tato společnost umí. Eventy jsou totiž jen jednou z oblastí, které se věnuje. Jedná se u fullservisovou agenturu, což znamená, že kromě výše zmíněného se stará třeba o tisk a výrobu reklamy, pronájem reklamních ploch, grafiku… Nabídka je rozsáhlá a společnost spektrum služeb stále rozšiřuje, aby mohla vycházet vstříc rostoucím nárokům zákazníků.

Štítky Divoký západ

Organizace firemní akce nemusí být noční můrou. Agentura Darothore vše zařídí za vás  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.