Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Základní škola Oskara Nedbala má novou halu, poskytne zázemí stovkám sportovců

Základní škola Oskara Nedbala má nové dráhy pro běh na šedesát metrů, nové venkovní víceúčelové školní hřiště a zázemí pro stovky sportovců. Práce trvaly osm měsíců a náklady vyšly na 27 milionů.

„Koridor má čtyři dráhy pro běhy na 60 metrů, oddělený rozběh a doskočiště skoku do dálky včetně trojskoku a prostor pro skok do výšky. Vcházet se do něj bude samostatně. Součástí objektu budou tři sklady sportovního nářadí, které vzniknou přestavbou stávajících garáží a také nové školní hřiště o rozměrech 45 x 24 m, jehož součástí budou lemovací čáry sportovišť, demontovatelné sloupky pro volejbal, desky pro košíkovou a branky pro házenou,“ popsal náměstek primátora Petr Holický.

Nová stavba by měla podle primátora Jiřího Svobody poskytnout moderní a kvalitní zázemí stovkám sportovců. Slavnostní otevření proběhne 6. listopadu za účasti představitelů města, investičního odboru a zhotovitele. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky základní škola, koridor, sport, České Budějovice, Oskar Nedbal, Jiří Svoboda

Základní škola Oskara Nedbala má novou halu, poskytne zázemí stovkám sportovců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.